www.tillverkning-sverige.com
Ingersoll Rand

Extrusionskolv / Pumppaket

ARO Fluid Technologies från Ingersoll Rand introducerar en nykonstruerad rad av single-post och två-post extrusionskolvar samt en fullständig tryckkolv / ett pumppaket för 5-galloncontainrar. Kännetecknande drag är en överlägsen down-force i ett kompakt fotavtryck, nya ARO-kolven / pumppaketet är speciellt passande för material med hög viskositet, system som inkluderar bläck, tätningar, mastix, smörjmedel med mera.

Extrusionskolv / Pumppaket
Single-postversionen hanterar system med hög viskositet – material från 20.000 till 250.000 centipoise. Den accepterar 3 tums, 4,25 tums och 6 tums tryckluftsmotorer och använder aeromekanik för att höja och sänka pumppaketen med upp till 17,5 tum för enkel containerförändring. Utrustad med kraftfulla 3,25 tums kolvcylindrar ombesörjer den industriledande down-force och utmärker renade fotspår genom att förbättra användbarheten till olika miljöer.

Två-post-kolvpaketet hanterar ultrahöga viskositetssystem – material från 20.000 till 1,000.000 centipoise: tillräckligt kraftfulla för att hantera alla typer av tungt bläck, epoxi, tätningar, mastix, adhesiv och tätningsmedel. Det tillåter från 3 tums upp till 10 tums tryckluftsmotorer och använder aeromekanik för att höja och sänka pumppaketen med upp till 17,5 tum för enkel containerförändring. Utrustad med 3,25 tums kolvcylindrar tillför den ytterligare kraft för krävande system eller när det tillgängliga lufttrycket är minimalt. Svetsad konstruktion, kombinerad med två-post-konstruktionen, överför mer styrka och stabilitet över single-postkolven.

Både kolv- och pumppaket utgör ett brett sortiment av leveranspress som inkluderar proportionerna 22:1 mediumtryck / höga flöden upp till den nya 65:1 högtryck samt lågflödespumpar för ett brett användningsområde. De levereras komplett med pump, kolv, luftfilter /regulator, slang och alla de nödvändiga komponenterna för att få systemen att fungera med minimal uppkoppling.
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare