www.tillverkning-sverige.com
Ingersoll Rand

PH30F 2:1 Membranpump

Ingersoll Rands affärsverksamhet ARO Fluid Technologies expanderar sin ARO EXP serie av membranpumpar med en tre tums 2:1 högstryckspump. Pumpen är tillverkad i rostfritt stål. PH30F är den ultimata lösningen för tillämpningar som efterfrågar överföring av trögflytande vätskor eller vätskor med fasta partiklar vid tryck som överstiger 6,9 bar. Pumpen är idealisk för applikationer som t.ex. urvattnings filterpressar, keramisk slurry och harts överföring.

PH30F 2:1 Membranpump
Genom att utnyttja ytområdena på de båda membranen åstadkommer man en fördubbling av uteffektens tryck. PH30F producerar ett vätsketryck på upp till 13,8 bar och kan ändå behålla ett industriledande flöde på upp till 590 liter/minut. PH30F 2:1 är även kapabel att ge tryckökning till applikationer där tryckfallet i ledningen är högt eller i situationer där ingående lufttryck är under den önskvärda arbetsnivån.

PH30F erbjuder exklusivt alla tillförlitliga egenskaper hos den ultraeffektiva Ingersoll Rand ARO EXP. Dessa utföranden inkluderar de patenterade ventilteknologierna Simul ShiftTM och Quick DumpTM för en snabb växling och isfri gång. Tilläggas bör att kombinationen av bultad konstruktion och långlivade membran ombesörjer en ökad drifttid och en oöverträffad enkelhet vad gäller underhållet.

Contact: Karina Visciola
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: +33 1 3007 6943

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare