www.tillverkning-sverige.com
Ingersoll Rand

Kabelfria slipmaskiner

Den kabelfria IQv-familjen från Ingersoll Rand växer ytterligare tack vare de två nya turbinslipmaskinerna GR25 och GS25 samt slipmaskinen GC25. Med en vikt på 1,25 kg och en maximal hastighet på 27.500 varvtal per minut, erbjuder de marknadens högsta omloppshastighet. De är tänkta för automatiskt kroppsarbete, metallarbete, byggnads- och låssmedsindustrier.

Kabelfria slipmaskiner
Den nya kabelfria slipmaskinens område inkluderar tre produkter: GR25 för bilkarosser, GS25 för lätta industrier (slipytor före svetsning, små plåtar eller kabelskärningar, låssmedsarbete, metallarbete etc) och GC25 för alla utföranden.

Varje slipmaskin kännetecknar den patentvilande monteringen IQv Grip twist-to-lock, som griper tag i batteriet in i verktyget för den allra starkaste och säkraste designen. De kan även jämföras med alla 14,4V IQv-batterier.

Maskinerna är utrustade med en optimal högpresterande 0,35hp-motor som levererar imponerande kraftöverskridande tryckluftsmaskiner. De inkluderar avancerade växlar för ledande hållbarhet – samma utprovade vinkelhuvud och krage som Ingersoll Rands tryckluftsturbinslipmaskiner. De är även ensamma om en motorkontroll som förlänger verktygets livslängd genom att förhindra motorhaveri som orsakas av överhettning eller överstegring. Den varierande hastighetsfunktionen har ett säkerhetslås som ombesörjer hastighetskontroll under tiden som det förhindrar oavsiktliga uppstarter av verktygen.
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare