www.tillverkning-sverige.com
NORD Drivesystems

NORDAC LINK utökas med mer kraftfulla frekvensomriktare

I september 2017 kommer NORD DRIVESYSTEMs relativt nya serie fältdistributionssystem NORDAC LINK att utökas med frekvensomriktare för motorer upp till 7,5 kW. Drivlösningarna med märket NORDAC LINK är specifikt anpassade för nätverkade transportsystem med många drivaxlar. De nyaste systemen i storlek 2 kommer att användas där det krävs extra krafttag så som till exempel i lutande transportörer, hissar eller långa transportband.

NORDAC LINK utökas med mer kraftfulla frekvensomriktare
Bild 1: Distribuerad drivteknik från NORD DRIVESYSTEMS. De nyaste tillskotten i serien NORDAC LINK klarar tyngre belastning i både plana och lutande transportsystem.

Produkterna har hissfunktioner och säkerhetsfunktionerna STO och SS1 enligt EN 61800-5-2 som standard. NORD tillverkar själva alla delar i ett drivsystem och kan således erbjuda sina kunder kompletta lösningar anpassade för användning i lager, distribution, intralogistik eller bagagehantering. Drivlösningarna stödjer alla vanliga fältbussar och protokoll för industriella nätverk och har snabbkopplingar för strömförsörjning, sensorer och kommunikationsanslutningar för enkel och smidig installation och underhåll. De nyaste frekvensomriktarna i storlek 2 är mer kraftfulla och större än de tidigare omriktarna och startmotorerna som lanserades tidigare i början av året. Tillsammans utgör produkterna en bred portfölj med drivlösningar för intralogistik med effekt 0,55 till 3 kW.

En video (http://nord.click/vq7g) visar NORDAC LINK-seriens många smarta funktioner så som de användarvänliga och flexibla styrfunktionerna och hur enkelt installationen och underhåll kan utföras med de smidiga snabbkopplingarna.

NORDAC LINK utökas med mer kraftfulla frekvensomriktare
Bild 2: Videon om NORDAC LINK på NORDs YouTube-kanal visar bland annat produkternas smidiga snabbkopplingar.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare