www.tillverkning-sverige.com
EPLAN

Save the date: Eplan & Cideon Virtual Fair den 21 mars Inbjudan: Virtual Engineering Fair

Efter den framgångsrika satsningen på det nya online-konceptet under 2016 tar lösningsleverantören Eplan nästa logiska steg. Tillsammans med sitt systerbolag Cideon står dessa specialister inom effektiv teknik värdar för nästa Virtual Fair den 21 mars. Kunder och andra intressenter kommer att uppleva en mässkänsla på nära håll. Programvarudemonstrationer kommer att ske live, liksom presentationer. Inga tidskrävande resor är nödvändiga det är bara registrera sig på hemsidan, logga in och delta i samtalen på nätet eller chatta med experter från hela världen på den virtuella monterplatsen.

Save the date: Eplan & Cideon Virtual Fair den 21 mars  Inbjudan: Virtual Engineering Fair
Virtualfair.jpg: Nästa Virtual Fair från lösningsleverantören Eplan och systerbolaget Cideon sker under devisen »Upptäck effektiv teknik» den 21 mars.

Monheim, Tyskland, 27 January 2017 – Återigen öppnar EPLAN de digitala porterna för kunder och övriga intressenter från hela världen, denna gång tillsammans med systerbolaget CIDEON.  EPLAN & CIDEON Virtual Fair äger rum den 21 mars 2017. Under mer än tolv timmar,från 08:00 till 20:00 CET, kan människor i alla världens tidszoner delta i den virtuella teknikmässan via persondatorer, smartphones eller surfplattor. Runt om i världen får intressenter tillgång till Eplans och Cideons specialister direkt från sina digitala skrivbord. Ett team av experter är tillgängliga för chatt och svarar på frågor på alla viktiga nationella språk. Detta är ett tids- och kostnadsbesparande alternativ, särskilt för deltagare långt bort - alla kommer att kunna dra nytta av en internationell specialistmässa med global överföring av kunskap och världsomspännande nätverk.

Innovationer, trender och mer ...

Denna virtuella mässa är uppställd på samma sätt som en riktig mässa med entréhall och ingångar till olika virtuella rum. Mitt i finns ett auditorium där deltagarna kan se olika live-presentationer. I ett annat virtuellt utrymme kommer det att finnas WebEx-demos av verkliga mjukvaruprodukter som deltagarna kan ta del av. Huvudpresentationerna kommer att omfatta bolagens strategier såsom nya EPLAN Cogineer och House of Mechatronics - med kommunikations- och informationsplattformen Syngineer - liksom verkstadsgolvlösningar i elskåpsteknik. Dessutom kommer ämnen inom området ERP/PDM-integration och nya EPLAN Data Portal-funktioner också att diskuteras.

Detta event sparar tid och är en effektiv plattform för kunskapsöverföring, inte bara för användare och chefer på mellannivå. Eplan-partners kommer också att upptäcka att det är en intressant nätverksplattform. Många av dessa tillverkare kommer att ha egen närvaro vid Virtual Fair. I foajén, kommer besökarna att ha möjlighet att etablera kontakt med varandra via chat - en unik möjlighet som gör det möjligt för användare från hela världen att prata interaktivt.

Intresserade från hela världen är hjärtligt välkomna att medverka i realtid och kommunicera med globala experter samtidigt som de upplever en känsla av riktig mässa på nära håll i Virtual Fair. Registrering börjar den 21 februari. Mer information finns på:

www.eplan.de/virtual-fair

www.cideon.com/virtual-fair

Källa: Eplan Software & Service

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare