www.tillverkning-sverige.com
Delphin Technology AG

Expert Logger 400

Datainsamling och provbänksautomation med hjälp av ett OPC UA-gränssnitt

Expert Logger 400
Delphin Technology AG (Bergisch Gladbach ) har utökat sitt Expert Logger-sortiment med nya 400-modellen som är utrustad med ett OPC UA Client/Server-gränssnitt. Denna förbättring av dataloggersystemet gör det idealiskt för det universella utbytet av mätdata på fältet och för kraven i Industry 4.0. Expert Logger-enheten är även utrustad med Profibus, Modbus, CAN-Bus och seriella gränssnitt. Datorer är anslutna via USB, LAN, WLAN och LTE.

Modell 400 är utrustad med 16 universellt användbara, differentiellt analoga ingångar för mätning av mV- och mA-signaler eller valfri typ av termoelement. 24-bitars precision och en maximal hastighet på 1000 mätningar per sekund uppfyller de högsta kraven som krävs hos en datalogger. Den nya Expert Logger har också möjlighet att mäta Pt100(0)-sensorer med hjälp av två-, tre- eller fyrabaserad trådteknik eller DMS. Enheten har totalt 24 omkopplingsbara digitala in/utgångar som kan registrera felhändelser och utgångsvarningar med mikroprecision. Totalt 6 analoga utgångar möjliggör drift av reglerings- och kontrollelement.

Expert Logger-serien erbjuder en rad modelltyper med 16 till 46 analoga ingångar som är idealiska för oberoende datainsamling och testbänksautomation. Övervakningsfunktioner kan också utföras självständigt inom enheten. Mätdata och tröskelkränkningar kan omedelbart överföras till subsystem via OPC UA. OPC UA-gränssnittet erbjuder även datautbyte till PLC-system och ansluter till PLT-system.

Det bör tilläggas att ProfiSignal Go-programvaran - för att porträttera och analysera mätdata online och offline – levereras med varje Expert Logger-enhet.
Expert Logger 400

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare