www.tillverkning-sverige.com
Delphin Technology AG

Expert Logger - den senaste generationen av fristående dataloggrar

Med sin Expert Logger introducerar Delphin Technology AG en ny generation dataloggrar som kombinerar den senaste kommunikationstekniken med avancerad mätteknik. Enheten lanseras i tre versioner, vilka kan processa 16, 32 eller 46 analoga ingångskanaler. Upp till 8 digitala in/utgångar och ett SDI12-gränssnitt finns också tillgängligt beroende på version. De huvudsakliga tillämpningsområdena inkluderar produkttester, miljömätteknik, laboratoriedatainsamling, forskning och utveckling samt försök och tester.

Expert Logger - den senaste generationen av fristående dataloggrar
Alla analoga ingångar är galvaniskt isolerade från varandra. En 24-bitars A/D-omvandlare säkerställer snabba, exakta samplingsfrekvenser på upp till 50 mätningar per sekund per kanal. Enheterna är underhålls- och bullerfria på grund av avsaknaden av elektromekaniska komponenter (t.ex. reläer) som är utsatta för slitage.

Alla Expert Loggers är utrustade med interna 4 GB-minnen som oberoende kan lagra upp till 100 miljoner mätvärden med datum och tidsstämplar. Lagringskapaciteten kan utökas efter behov via externa USB eller LAN-lagring (NAS). Online-mätdata eller innehållet i dataminnet kan överföras till Internet via en integrerad WLAN- eller UMTS-modul.

Expert Logger är också utrustad med en energisparande "sleep function" för automatisk avstängning under pauser i mätningen. Oberoende drift är möjlig med hjälp av batterier, uppladdningsbara batterier eller solpaneler. Expert Logger kan som standard kommunicera via CanBus, Modbus och PROFIBUS.

Interna mjukvarukanaler såsom beräkningskanaler, gränsvärden och integratörer möjliggör online-baserad elektronisk utvärdering av mätningar och loggning av signifikanta data.

Användarna kan snabbt och effektivt köra Expert Logger med hjälp av den kraftfulla programvaran ProfiSignal Go som medföljer utan kostnad. ProfiSignal Go kan användas för att presentera mätdata i trender och för att genomföra detaljerade analyser. Mjukvaran möjliggör också snabb ASCII-export av mätdata för MS Excel™ eller för konvertering till TDM-format.
Expert Logger - den senaste generationen av fristående dataloggrar

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Delphin Technology AG
Expert Logger 400
Delphin Technology AG
Expert Vibro

Gå med i 155 000+ IMP-följare