www.tillverkning-sverige.com
VOLVO CE News

UPPKOPPLAD FÖRARE MED DET DIGITALA VERKTYGET MY EQUIPMENT

En ny digital lösning från Volvo CE lanseras för att förbättra förarens upplevelse, stärka den elektriska omställningen och ge dem produktivitet och energieffektivitet.

  www.volvoce.com
UPPKOPPLAD FÖRARE MED DET DIGITALA VERKTYGET MY EQUIPMENT

My Equipment-appen har utformats särskilt med föraren i åtanke – vilken ger enkel åtkomst till viktiga data om deras uppkopplade maskiner, varsomhelst och från vilken enhet som helst.

Den är byggd för att ge en utmärkt digital upplevelse och ger viktig information om maskintimmar, status, position och strömförbrukning. Den lanserades främst för elektriska maskiner och gör det enkelt för förarna, eller för den delen alla på arbetsplatsen, som behöver övervaka batteriets laddningsstatus på distans – och få meddelanden som varnar dem om det finns ett avbrott eller problem med laddningen. Den har utformats för att säkerställa att de får ut det mesta av sin eldrivna maskin. My Equipment har också möjlighet att ansluta till konventionella dieselmaskiner, vilket ger kunderna ytterligare information om bränslenivåer med mera.

Tack vare att den är tillgänglig via alla webbläsare och enheter, så är appen byggd för att göra det smidigare för nya förare att snabbt få tillgång till statusen för de elektriska maskinerna på deras arbetsplats. Dessa inkluderar Volvo CE:s ledande utbud av elektriska kompaktmaskiner inklusive minigrävarna EC18 Electric, ECR18 Electric och ECR25 Electric, kompakthjullastarna L20 Electric och L25 Electric samt den mellanstora bandgrävaren EC230 Electric.

Den första versionen av My Equipment är integrerad i startpaketet för CareTrack, vilket möjliggör enkel hantering av förar- och maskinåtkomst. Framtida versioner kommer att innehålla ytterligare funktioner som kommer att ingå i en betald prenumerationstjänst.

My Equipment kommer att introduceras på utvalda marknader i Europa från och med juni 2024, med lanseringar för Nordamerika och andra globala regioner vid ett senare tillfälle.

www.volvoce.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare