www.tillverkning-sverige.com
Southco

Southco: Nytt gångjärn med konstant vridmoment från Southco möjliggör positionskontroll i ett kompakt format

Southco har utökat sitt populära sortiment E6 gångjärn med konstant vridmoment med en kompakt version i nylon för små applikationer.

Southco: Nytt gångjärn med konstant vridmoment från Southco möjliggör positionskontroll i ett kompakt format

Det senaste tillägget i vårt E6 50 Constant Torque Position Control Hinge-sortiment mäter 45 mm med ett vridmoment i spann mellan 4-16 in/lbs och väger 65 procent mindre jämfört med vårt standard E6 50-gångjärn. Southcos sortiment av gångjärn med konstant vridmoment håller ett konstant motstånd under hela rörelsen och gör det möjligt att enkelt positionera dörrar, displayskärmar och andra upphängda komponenter och håller dem säkert på plats i önskad vinkel – helt öppen, helt stängd eller någonstans mitt emellan.

Tillverkad av robust nylon och rostfritt stål drar den nya E6 Constant Torque Position Controi Hinge nytta av fördelarna från konstant vridmoment och modernt utförande i ett kompakt, ekonomiskt utförande för mindre dörrar och paneler. E6-serien i nylon erbjuds med både symmetriskt och asymmetriskt vridmoment med bättre känsla i alla slags applikationer.

Southcos utbud av positionsgångjärn är tillgängliga i ett stort antal vridmomentsomfång, storlekar och material för att tillgodose alla användares behov. Southcos positionsgångjärn ger pålitlig positionering och konsekvent användaransträngning samt garanterad prestanda utan behov av justering under de flesta applikationers livslängd.

Stewart Beck, global produktchef, tillägger: "Southcos nya nylon E6 Constant Torque Position Control gångjärn erbjuder korrosionsbeständig positionskontroll i ett litet paket, vilket gör det till en idealisk lösning för applikationer som kräver en ekonomisk friktionslösning för att hålla mindre paneler, dörrar och lock öppna.”

www.southco.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare