www.tillverkning-sverige.com
Southco

Southco introducerar nya dörrlåset TM-10-101-24 

Detta ytmonterade lås aktiveras med en enkel knapptryckning och en mjuk kvartsvarvsvridning, som avlägsnar eller för in handtaget i en hållare bredvid panelen. Denna aktiveringsmetod säkerställer att låset inte öppnas av misstag ens vid tunga belastningar eller oförutsägbara miljöer.

Southco introducerar nya dörrlåset TM-10-101-24

Låset är tillverkat av 316 grades rostfritt stål och elektropolerat till en slät finish vilket ger en extra fin aktiveringskänsla och estetik. Den intuitiva men fortfarande säkra designen kombineras med skönhet och en hållbar konstruktion som ger ett högkvalitativt utseende och en aktiveringsupplevelse som användarna kommer att lägga märke till.

Dörrlåset TM-10-101-24 är idealiskt för applikationer som badluckor på båtar, där användarna behöver en kombination av säkerhet, användarvänlighet och estetik. Den elektropolerade finishen och konstruktionen i rostfritt stål gör att det ser och känns smidigt trots långvarig exponering för saltvatten. I låsets hållare ingår även en nyloninsats för att ytterligare förbättra aktiveringskänslan och minska slitaget på komponenterna. Tack vare tryckknappsmanövreringen förblir låset säkert även vid tuffa vattenförhållanden och kommer inte att öppnas även om last eller besättning råkar stöta emot.

Ytmonteringen gör att TM-10-101-24 enkelt kan integreras i en rad olika utföranden. Den rundade ytterprofilen minskar antalet fästpunkter, vilket gör att det inte är lika stor risk att kläder eller utrustning fastnar i. Detta ökar säkerheten ombord för passagerare och besättning.

www.southco.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare