www.tillverkning-sverige.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Aktiv infrastruktur för Ethernet-APL

Diagnostik och fiberoptik för framgångsrikt projektgenomförande.

Aktiv infrastruktur för Ethernet-APL
Rostfritt stål och GRP-kapslingslösningar inklusive certifiering för områden ed explosionsrisk

Ethernet-APL möjliggör nätverksinfrastruktur för sömlös access från riskfyllda områden till kontroll- eller styrelserum – och ger överblick över både produktionskvalitet och status. Det är en platt och pålitlig teknik med hög datagenomströmning som gör att användarna kan ta del av informationen från högst diagnostiserbara och konfigurerbara enheter.

Via Ethernet-APL fältswitchen från FieldConnex kan ett flertal applikationer simultant efterfråga information från fältet. Ett extra diagnostiklager om det fysiska lagret i sig gör att personalen kan upptäcka och eliminera för eller kvalitetsavvikelser i installationen.

Diagnostik med Ethernet-APL-teknik hjälper helt enkelt användare att upprätthålla produktionskvalitet och drifttid. Switchen rapporterar fysiska lagermätningar även med fiberoptisk överföring.

Speciellt utformade SFP-moduler ansluter switchen till nätverket genom singel- eller multilägeskablar för fiberoptik med kablellängder upp till 30 km. Dessa är godkända som tillbehör för switchen för installation i zon2/Div2.

Pepperl+Fuchs presenterade sina senaste infrastrukturprodukter för alla signaltyper, från egensäkra barriärer och fjärr-I/O till fieldbus och Ethernet-APL för en mycket intresserad publik på Hannovermässan 2024. Experter från företaget kan vägleda planerare och slutanvändare längs vägen till digitalisering i sina processanläggningar.


www.pepperl-fuchs.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare