www.tillverkning-sverige.com
Softing Industrial Automation GmbH

ARM 32-bit tillägg låser upp nya distributionsalternativ för edgeConnector-produkter från Softing Industrial

Genom att integrera ARM 32 bit kompabilitet i sina edgeConncetorprodukter svarar Softing Industrial på en ökande efterfrågan på edgeapplikationer som använder ARM-processorer.

ARM 32-bit tillägg låser upp nya distributionsalternativ för edgeConnector-produkter från Softing Industrial
ARM 32-bit kompabilitet utökar applikationsutbudet av edgeConncetor-produkter från Softing Industrial.

Kundefterfrågan på kompakta enheter för edgeapplikationer som drivs av ARM processorer har ökat signifikant. Softing Industrial har för att leva upp till trenden framgångsrikt integrerat ARM-kompabilitet i sina beprövade edgeConnector-produkter.

Tidigare var edgeConnector-lösningar enbart tillgängliga för integrering i stora PC-datorer. I juni förra året implementerades den första ARM 64.bit med lyckat resultat. Nu presenterar Softing Industrial den senaste versionen, 3.80 av edgeConnector Siemens, edgeConnector840D och edgeConncetor Modbus, som även erbjuder 32-bit stöd för kompakta hårdvarulösningar.

Lanseringen av ARM 32-bit kompabilitet i våra edgeConnector-produkter markerar ett viktigt steg i vår innovationsstrategi, förklarar Abel Jimenez, produktchef på Softing Industrial. ”Den här utvecklingen öppnar upp möjligheter för våra kunder att använda våra lösningar i ett bredare utbud av enheter för edge-applikationer, så som WAGO Compact Controller 100, WAGO PFC200 och Open-Source Hardware Boards som Allwinner A20. Vi förblir engagerade i att tillhandahålla de mest avancerade och flexibla lösningarna för de föränderliga behoven inom industrin.

De Dockerbaserade mjukvarumodulerna i edgeConnector-sortimentet ger möjlighet att bearbeta data i SINMATIC 57, SINUMERIK 840D och Modbus TCP-kontroller. Dessa kan sättas igång snabbt, kör på standardhårdvara och kan enkelt hanteras centralt. De förser användarna med ett enkelt och säkert sätt att integrera data från produktionen till innovativa och flexibla industriella IoT-lösningar.

För mer information och tekniska detaljer för den nya versionen 3.80 edgeConnector med ARM 32-bit stöd, se produktwebbsidan.

www.industrial.softing.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare