www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks släpper Raspberry Pi Adapter Board och förenklar integrationen av Anybus CompactCom

HMS Networks har lanserat Raspberry Pi Adapter Board, vilket ger tillverkare av industriutrustning en enkel metod för att testa och utvärdera Anybus CompactCom – en färdig kommunikationslösning som gör det möjligt för industriella enheter att kommunicera på alla typer av nätverk.

HMS Networks släpper Raspberry Pi Adapter Board och förenklar integrationen av Anybus CompactCom

Medan tidigare adapterkort designades för att testa Anybus CompactCom-moduler med mikrokontrollerplattformarna STM32 eller NXP (tidigare Freescale), är detta nya adapterkort speciellt anpassat för användning med Raspberry Pi.

Det nya adapterkortet ger:
  • Kompatibilitet med populära Raspberry Pi.
  • Enkel installation och användning.
  • Full kompatibilitet med den gratis nedladdningsbara Anybus Host Application Example Code (HAEC).
Andreas Stillborg, Anybus Embedded Product Manager på HMS Networks, förklarar,
“Raspberry Pi är otroligt populär, med över 45 miljoner enheter i bruk över hela världen. Många av våra kunder äger redan en Raspberry Pi och är bekanta med den. Därför var vi angelägna om att utveckla ett adapterkort som gör det möjligt för våra kunder att enkelt använda Raspberry Pi för att testa och utvärdera Anybus CompactCom.”

Raspberry Pi Adapter Board är fullt kompatibelt med Anybus Host Application Example Code (HAEC). Den här koden inkluderar en referensport som är designad för Raspberry Pi, och kunderna kan använda den med adapterkortet och en Anybus CompactCom-modul för att snabbt komma igång med sitt utvecklingsprojekt.

“Det här nya adapterkortet kommer göra det möjligt för våra kunder att snabbt komma igång och bekanta sig med Anybus CompactCom”, avslutar Andreas Stillborg.

För mer information, se: https://www.anybus.com/products/embedded-index/anybus-compactcom-starterkit.

www.hms-networks.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare