www.tillverkning-sverige.com
Universal Robots News

STÖRRE OCH STARKARE COBOT – NU PÅ SVENSK MARK

I slutet av 2022 tillkännagav Universal Robots sin nya större och starkare cobot: UR20. Nu har den kommit till Sverige.

STÖRRE OCH STARKARE COBOT – NU PÅ SVENSK MARK

Äntligen får Sverige uppleva UR20 på riktigt! UR20 är omgjord från grunden. Varje detalj har utformats strategiskt för att leverera nästa generations prestanda och kvalitet så att du kan öka genomströmningen, drifttiden och få ut fler produkter på marknaden snabbare än någonsin tidigare, säger Ola Mellström, Universal Robots försäljningschef i Sverige.

UR20 är byggd för högre nyttolaster, snabbare hastigheter och överlägsen rörelsekontroll, allt inom ett lättviktssystem som tar minimalt med utrymme för optimal mångsidighet inom ditt befintliga produktionsutrymme. Inga speciella elanslutningar eller kostsamma kabellösningar krävs. Även med det stora klivet uppåt i prestanda är ett enfas standarduttag allt som behövs för att driva UR20. Detta kommer företagen som besöker turnén i Göteborg få uppleva som första i Sverige.

Genom att implementera automation i verksamheten, upptäcker allt fler företag att de kan ta mer nya affärer och fler ordrar med hjälp av den kollaborativa roboten. På turnéstoppet får de besökande företagen möjlighet att inspireras och lära sig mer om hur de kan använda kollaborativa robotar för att utföra repetitiva, smutsiga eller farliga arbetsuppgifter. Besökarna får träffa experter men även testa färdiga industriella applikationer med Universal Robots robotar och se en unik lösning där en UR10e packar en konsumentförpackning i fraktlåda med automatisk lådresning, etikettering, tejpning och palletering.

www.universal-robots.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare