www.tillverkning-sverige.com
Seco Tools

Seco stärker sitt varumärke för framtida framgångar

Seco, som är en av de ledande globala leverantörerna av lösningar inom metallbearbetning, har precis lanserat en uppdaterad grafisk profil och en långsiktig varumärkesstrategi.


Företaget beskriver detta som ett första steg av många när Seco positionerar sig som ett ledande globalt namn inom industriinnovation, effektivitet och hållbarhet.

Det nya varumärket lanserades igår och kommer att följas av en rad aktiviteter såsom evenemang, kampanjer, produktlanseringar och tillkännagivanden av nya tjänster. Uppdateringen av den gamla loggan är kanske det som är tydligast vid första anblick. Den nya loggan är en utveckling av den gamla, byggd på de ikoniska färgerna eftersom ljus och positivitet är en stor del av Seco.

"Då så mycket av vårt arbete sker i framkant av innovation, ville vi att vårt nya varumärke också skulle se banbrytande ut samt vara fräscht, modernt och redo för framtiden. Vi är väldigt glada över att dela detta med världen, och vi är spända på att höra folks reaktioner. Det kommer mycket mer framöver," säger Bettina Palmen,” Brand Manager på Seco.

"Den nya grafiska profilen är bara början på vår spännande resa. Parallellt växer produktutbudet med nya tjänster och digitala lösningar som kommer möta nya utmanande kundbehov. Jag är mycket glad över att se den här delen av vår verksamhet växa eftersom den på ett perfekt sätt visar vårt engagemang för framtiden. Vi tar stora steg som företag och idag är vi glada över att kunna dela ett av dem – vårt nya varumärke,” säger Stefan Steenstrup, vd på Seco.


Seco stärker sitt varumärke för framtida framgångar
Seco Rebranding


Seco stärker sitt varumärke för framtida framgångar
Seco Logotype

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare