www.tillverkning-sverige.com
Parker News

Parkers F10 pump- och motorserie med böjda axlar ger överlägsen prestanda för medelhöga applikationer

Parkers F10-serie erbjuder förbättrade energibesparingar, tillförlitlighet och hållbarhet för mobila maskinapplikationer inom jordbruk, konstruktion, gruvdrift, marin & offshore, olja & gas och transport.

Parkers F10 pump- och motorserie med böjda axlar ger överlägsen prestanda för medelhöga applikationer

Den nya F10-serien finns tillgänglig i sju deplacement, från 30 cm³ upp till 125 cm³, och är utformad för transmissioner med både öppen och sluten krets. Tack vare det patenterade sfäriska kolvkonceptet erbjuder F10-serien utmärkt effektivitet, vilket innebär mindre effektförlust.

F10-serien har samma designkoncept som Parkers F11- och F12-serier för tunga belastningar, med dubbla koniska lager och kugghjulssynkronisering för högsta tillförlitlighet och hållbarhet. Den nya serien erbjuder upp till 13 % mindre kuvertstorlek och 25 % lägre vikt än motsvarandeF12, vilket resulterar i en mycket enkel installation. Den sfäriska kolvkonstruktionen möjliggör hög volymetrisk effektivitet på upp till 96 %.


Parkers F10 pump- och motorserie med böjda axlar ger överlägsen prestanda för medelhöga applikationer

F10-serien finns tillgänglig i ISO-, SAE- och patronversioner med flexibla skaftalternativ. Parker erbjuder även ett brett utbud av hastighetssensorer och integrerade ventilalternativ.

Ta reda på mer om den nya F10-serien med axialkolvpumpar och -motorer på:

www.parker.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare