www.tillverkning-sverige.com
Vaisala News

VAISALA PRESENTERAR DEN NYA INDUSTRIELLA TRANSMITTERN INDIGO300

Som en del av Vaisalas Indigo-transmitterfamilj är Indigo300 kompatibel med företagets branschledande Indigo-mätprober.

VAISALA PRESENTERAR DEN NYA INDUSTRIELLA TRANSMITTERN INDIGO300

Vaisala har introducerat den nya industrisändaren Indigo300. Sändaren är designad för att vara användarvänlig i industriella applikationer som kräver höga nivåer av tillförlitlighet. Indigo300-sändare erbjuder ökad bekvämlighet, kompatibilitet och precision, även i tuffa industriella miljöer.

Prestandadriven design
Vaisala Indigo300-transmittern är optimal för krävande industriella tillämpningar som kräver noggranna mätningar av en parameter i taget. Robust IP65-klassat metallhölje säkerställer pålitlig prestanda under tuffa förhållanden. Förutom att ha stöd för en prob i taget erbjuder displayen lokal datavisualisering.

Indigo300 är en slitstark transmitter med metallhölje som fungerar med Vaisalas omfattande sortiment av Indigo-kompatibla smarta prober för att mäta luftfuktighet, temperatur, daggpunkt, koldioxid, förångad väteperoxid och fukt i olja. Proberna kan enkelt bytas ut när det behövs.

Ett utmärkt val för industrikunder
Indigo-produktfamiljen från Vaisala levererar stabila och pålitliga mätningar för en mängd olika industriella tillämpningar. Den modulära designen gör det möjligt för användare att kombinera element utifrån sina behov för att kunna arbeta i de mest krävande industriella miljöerna.

Indigo-familjen skapar ett mångsidigt ekosystem med utbytbara smarta prober, robusta transmittrar och användarvänlig PC-mjukvara. Indigo-prober och -transmittrar är enkla att installera, använda och underhålla tack vare sin modulära design. Tillsammans skapar de en effektiv kedja av data för att säkerställa energieffektivitet, säkerhet och kvalitet för slutprodukterna.

Vaisala Indigo300-transmittern kommer att finnas tillgänglig globalt under tredje kvartalet 2023.

www.vaisala.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare