www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks presenterar nya Ewon fjärrlösningar där hårdvara möter mjukvara

HMS Networks utökar nu sitt erbjudande av lösningar för fjärranslutning genom att presentera de nyligen förvärvade mjukvarulösningarna WEBfactory i4connected och i4scada under varumärket Ewon®. Det nya erbjudandet ger maskinbyggare och deras kunder en komplett IIoT-lösning som samlar in data från maskiner och presenterar dem i ett lättanvänt webbgränssnitt.

HMS Networks presenterar nya Ewon fjärrlösningar där hårdvara möter mjukvara

Ewon i4connected

Ewon-erbjudandet från HMS Networks är världens mest använda lösningar för fjärranslutning. Den möjliggör säker fjärråtkomst, datainsamling och effektivt underhåll av maskiner.

Med de nya i4-webbsidorna kommer maskinbyggare och deras kunder att kunna visualisera data från uppkopplade maskiner i ett webbgränssnitt som kan användas för att ta bättre beslut, få bättre överblick  och förbättra service – samtidigt som man minimerar riskerna för kostsamma maskin- och systemavbrott.

Så fungerar det:

Så snart en Ewon-gateway – Flexy eller Netbiter – har installerats på en maskin, kan Ewon i4connecteds programvara börja jobba. i4connected samlar in data från Ewon-gateways och presenterar den för användaren i ett lättförståeligt grafiskt användargränssnitt.
Komplexa industriella processer visas på ett enkelt sätt, som gör det möjligt för användaren att säkert ansluta och hämta data från anläggningar, byggnader, maskiner, utrustning och sensorer. I i4connected kan data visualiseras och analyseras i realtid, vilket hjälper användaren att fatta datadrivna beslut och utföra underhåll. Dessutom kan fabriksägare och systemintegratörer med Ewon i4scada dra nytta av en helt webbaserad SCADA-programvara som förbättrar effektiviteten i industriella processer på plats i realtid. i4scada möjliggör datadrivna beslut för bättre produktivitet och kostnadsoptimering.

"Vi kombinerar nu våra Ewon-gateways Flexy och Netbiter med den senaste i4connected programvaran. Maskinbyggare och deras kunder kommer enkelt att kunna visualisera värdefulla data från sina maskiner för att förbättra drifteffektiviteten och minska kostnaderna. HMS står för "Hardware Meets Software" och den här integrationen är ett perfekt exempel på detta", säger Alexander Hess, General Manager för HMS Networks affärsområde Ewon.
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare