www.tillverkning-sverige.com
Southco

Nytt kompakt elektromekaniskt lås från Southco med hög säkerhet i liten förpackning

Southco har utökat sin R4-EM elektromekaniska lås-serie med en kompakt version som erbjuder avancerad intelligens.

Nytt kompakt elektromekaniskt lås från Southco med hög säkerhet i liten förpackning

Southcos nya elektroniskmekaniska lås R4-EM-05 ger en dold, elektronisk spärr och utökad säkerhet utan att ge avkall på styrka eller funktionalitet, vilket gör det till ett idealiskt val för applikationer med begränsat utrymme.

Det lätta R4-EM-05 elektromekaniska låset är utformat med integrerad låsspärr och dörrstatussensorer som ger tillförlitlig säkerhet och fjärrövervakning för användning i högtrafikerade områden så som självbetjäningskiosker och mobil medicinsk utrustning. Trådlös anslutning gör det enkelt att ansluta låset till befintlig programvara för obestridlig statusrapportering. R4-EM-05 är ett energieffektivt alternativ med låg strömförbrukning, designad för att drivas på batterier och finns tillgänglig med en valfri mekanisk överstyrning.

Elektromekaniska R4-EM-05 tillhandahåller en dold, push-to-close-lösning som passar för ett brett utbud av industriapplikationer, där utrymmet är minimalt och fjärråtkomst är nödvändig. R4-EM-05 ger förbättrad och intelligent säkerhet utan att kompromissa med styrkan hos mekaniska låslösningar.

Southcos R4-EM Electronic Rotary Latch Series ger bekvämligheten med elektronisk passerkontroll tillsammans med säkerheten från beprövad mekanisk låsning i ett kompakt, integrerat paket. Enkelt att trycka för att stänga och elektronisk aktivering förenklar åtkomsten inom en rad olika applikationer. R4-EM finns i flera olika material för att passa både för inomhus- och utomhusbruk, med valfri mikrobrytare och i versioner med fördröjd återlåsning som håller dörrarna olåsta för manuella öppnings-/stängningscykler.

"Det elektromekaniska låset R4-EM-05 ger förbättrad elektronisk intelligens tillsammans med ytterligare mekaniska funktioner i ett litet paket, vilket gör det till en idealisk lösning för tillämpningar som exempelvis små lådor och åtkomstpaneler i paketskåp, för medicinsk dispenseringsutrustning och andra självbetjäningsändamål”, uppger produktchef, kommersiella produkter, Mike Fahy.

För mer information om Southcos elektroniska accesslösningar (EAS), besök southco.com eller maila vår dygnet-runt-öppna kundservice på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare