www.tillverkning-sverige.com
Yaskawa News

YASKAWA: NÅGRA NYA ROBOTMODELLER

Här är några av de robotar vi introducerat: GP8 FGG HS, GP20, GP70L, HC30PL.

YASKAWA: NÅGRA NYA ROBOTMODELLER

GP8 FGG HS
Motomanroboten GP8 FGG HS är inte bara en snabb sexaxlig robot med hög noggrannhet utan också särskilt utformad för användning inom livsmedelsindustrin. Roboten har den höga skyddsklassen IP67 som standard och ett livsmedelsgodkänt smörjfett. Den har också ett ytskikt som är lätt att rengöra samt en speciell rostskyddsbeläggning som skyddar vid användning under aggressiva miljöförhållanden
Tekniska data.

GP20
Slimmad design, nyttolast på 20 kg, lång räckvidd och tålig mot damm och vätskor gör MOTOMAN-GP20 till en extremt mångsidig industrirobot. Designad och tillverkad av Yaskawas europadivision specifikt för den europeiska marknaden. Med GP20 finns nu ett alternativ i mellanviktsklassen för alla som behöver en robot utan ihålig överarm, och samtidigt vill ta del av den senaste utvecklingen inom servo- och styrteknik.
Tekniska data.

GP70L
Exceptionellt snabb och mångsidig. Den sexaxliga Motomanroboten GP70L kan optimera produktionen i en mängd olika användningsområden. Den är idealisk för att exempelvis lasta och lossa detaljer från en bearbetningsmaskin eller för materialhantering och robotbetjänad kantpressning.
Tekniska data.

HC30PL
Med nyttolast på 30 kg tar den här samarbetsroboten gärna över tunga och monotona uppgifter som att plocka från lager (palletering och avpalletering). Tack vare en lång räckvidd når roboten över hela pallens yta och upp till två meter staplad höjd. Eftersom den jobbar i ett säkert samarbetsläge kan den placeras på en begränsad yta och utan avgränsande staket. Där kan den arbeta opåverkad av yttre faktorer, som passerande personer eller gaffeltruckar.
Tekniska data.

www.yaskawa.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare