www.tillverkning-sverige.com
Parker News

Parker bygger en grönare framtid på bauma 2022

Parker Hannifin, världsledande inom rörelse- och styrteknik, kommer att närvara på bauma 2022 och visa upp en portfölj av sina viktigaste tekniker med temat ”Projicera och bygga en grönare framtid”.

Parker bygger en grönare framtid på bauma 2022

Parkers monter nr 215 i hall A4, med en "jordomvälvande" mittpjäs, kommer att ha ett dedikerat område där företagets experter kan hålla över 15 föredrag under hela veckan om ämnen inom elektrifiering, väteteknik och materialvetenskap, IoT, alternativa bränsletillförselsystem samt motor- och hydraulfiltrering, bland mycket annat.

Företaget kommer att presentera olika lösningar för bygg- och gruvindustrin. Besökarna kan utforska nya produkter och lära sig mer om deras tekniska specifikationer, funktioner och fördelar.

”Vi ser fram emot att presentera Parkers banbrytande innovationer på bauma i oktober. Vi ser mässan som den perfekta platsen att presentera våra senaste tekniska genombrott för en grönare framtid och hjälpa branschen att hantera de två utmaningarna med ökad produktivitet och lönsam hållbarhet. Vi kommer att visa upp tillförlitliga, optimerade lösningar som möjliggör elektrifiering och digitalisering av fordon, minskar koldioxidutsläppen och överför dieseldrivna plattformar till alternativa bränslen som biodiesel eller vätgas – samtidigt som de arbetar tillförlitligt och säkert i några av de tuffaste förhållandena", säger Joachim Guhe, Parkers vd för Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA).

I år kommer Parker att ta upp fyra ämnen som är avgörande för den framtida utvecklingen av byggverksamheten och gruvdriften och som är nära kopplade till de två huvudtemana för bauma 2022 – hållbarhet och digitalisering:

  • Driva energiutvecklingen framåt via alternativa bränslen och väte
  • Uppnå koldioxidneutralitet via elektrifiering och koldioxidfria byggmetoder
  • Implementera digitalisering, IoT 4.0 och automatisering för att förbättra tillförlitligheten, säkerheten och produktiviteten
  • Förbättra tillförlitligheten och produktiviteten, särskilt i krävande förhållanden som gruvdrift och byggverksamhet.

En tidig höjdpunkt under Parkers bauma-vecka är ett ”bauma-exklusivt” expertinsiktssamtal den 20 oktober med Paul Horvat, VP of Business Development för Parkers Motion Systems Group, och Shawn Horner, VP of Parkers Motion Technology Center.

Om du vill veta mer om Parkers närvaro på bauma 2022 kan du besöka Bauma 2022 (parker.com). Om du vill veta mer om Parkers onlineplattform för bauma 2022 kan du besöka https://parker.kubikconnects.com/offroadmachinery2022/home. Besökare kan titta på utvalda presentationer som spelats in i Parkers monter och få tillgång till information om höjdpunkter bland våra produktlösningar.

www.parker.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare