www.tillverkning-sverige.com
Wachendorff

Världens mest kompakta Ethernet/IP-kodare

Universell industriell Ethernet-kodare med PROFINET, EtherCAT och EtherNet/IP. Wachendorff utökar sitt sortiment av Ethernet-baserade kodare: Nu finns det kodare med EtherNet/IP-protokoll, inklusive världens mest kompakta: WDGA58F.

Världens mest kompakta Ethernet/IP-kodare

Wachendorff:s FoU-team har lyckats minimera givaren till ett installationsdjup på bara 46,5 mm. Kodarna är certifierade av ODVA. Upplösningen i singel- och multisvarv kan konfigureras individuellt via en integrerad webbserver (enkelvarv 16 bit, multivarv 43 bit).


Världens mest kompakta Ethernet/IP-kodare

De mycket höga miljödata, t.ex. temperaturintervall från -40 °C till +85 °C, stöt 1 000 m/s² eller vibration 50 m/s² vid 10-2000 Hz, tillåter användning i tuffa industrimiljöer såväl som i mobila arbetsmaskiner.
Anordningarna med ihåliga ändaxlar eliminerar behovet av ytterligare kopplingar och anordningarna med axlar som garanterar en långvarig och stabil anslutning med sina mycket höga lagerbelastningar på upp till 400 N.


Världens mest kompakta Ethernet/IP-kodare



I versionen Universal Industrial Ethernet är det möjligt att växla mellan Ethernet/IP, EtherCat och PROFINET. Detta minskar märkbart lagringskostnaderna och ökar flexibiliteten.






 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare