www.tillverkning-sverige.com
Kuka News

Under rubriken "mer än robotar" kommer vi att presentera så mycket mer än bara robotar!

Utöver robotnyheter kommer KUKA Nordic att fokusera på mjukvara för simulering och lösningar för industri 4.0 på en av Sveriges viktigaste industrimässor Elmia Automation 10-13 maj. Flera smarta mjukvaror och tjänster som gör arbetet så mycket enklare för systemintegratörer och slutanvändare. Vi skulle gärna träffa och visa dig individuella applikationer som kan gynna ditt företag.

Under rubriken mer än robotar kommer vi att presentera så mycket mer än bara robotar!

LBR iisy
Coboten för en ny era: LBR iisy inklusive det nya operativsystemet iiQKA, som bemästrar framtidens krav med intuitiva och intelligenta automationslösningar. En ny era av intuitiv, snabb och kraftfull automatisering för alla, KUKA utvecklar det framtida operativsystemet iiQKA.OS. Operativsystemet kommer att ligga till grund för ett helt ekosystem som ger tillgång till program, appar, tjänster eller tillbehör och kommer att vara lätt att installera, använda och bygga ut. För nykomlingar och alla som vill bli automationsexperter – eller redan är det.

KUKA mobil robot, självständig och exakt.
KMR CYBERTECH, är kombinationen av KUKA-robotar, mobila plattformar och andra industristandardkomponenter för att bilda ett komplext, mobilt robotsystem. En mobil plattform KMP 1500, med en KR CYBERTECH-robot monterad på. Kombinationen säljs som en produkt och är en unik lösning inom mobil robotik.

KMR CYBERTECH kan utnyttja sina styrkor särskilt vid lastning och lossning av verktygsmaskiner.

Mer produktivitet, säkerhet och konkurrenskraft
KUKA.Sim 4.0- ett enklare liv för systemintegratörer. KUKA.Sim är en mjukvara som gör livet lättare för både systemintegratörer och slutanvändare. När en robotcell ska byggas är det möjligt att utföra tester och identifiera eventuella svagheter i en vanlig bärbar dator. Och det kan göras med rätt layout. Programmet kan innehålla en modell av miljön där robotar och annan utrustning ska fungera och även placera allt i rätt skala.

PAD - PRINT A DRINK, med en KUKA Robot
Inom en minut kan PRINT A DRINK bygga upp komplexa 3D-strukturer i ett brett utbud av drycker – skapa fascinerande utökade cocktails med enbart naturliga ingredienser. PRINT A DRINK är världens första 3D-utskriftsteknik för drickbara vätskor. Tekniken slår samman metoder från robotik, biovetenskap och design för att utforska ett helt nytt område av 3D-printing. Utvecklad av Benjamin Greimel, som kommer att presentera PRINT A DRINK i vår monter.

www.kuka.com
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare