www.tillverkning-sverige.com
Yaskawa News

Welding Wizard gör programmeringen magiskt enkel

Tänk om det hade funnits en app att ladda ner som trollar fram ett helt nytt fönster på svetsrobotars programmeringsenhet. Ett interface med enkla menyer, smarta funktioner och annat som gör att man fattar snabbt och sparar tid.

Welding Wizard gör programmeringen magiskt enkel

Det låter som en dröm, men det blir verklighet med Yaskawas magiska mjukvara Welding Wizard.

Slipp djupdyka i programmeringshavet
Welding Wizard gör programmeringen av samarbetsrobotarna Weld4Me och MOTOMAN HC10DT IP67 till en behaglig simtur på ytan – som ändå tar dig exakt dit du vill. Welding Wizard adderar ett intuitivt interface som har tänkt på allt och sänker tröskeln till robotprogrammering. Syftet är att skapa ett enkelt insteg för first time users.

Ett nytt fönster öppnar sig
Även om hela den kraftfulla programmeringsenheten kan användas i sin helhet är det inte nödvändigt att operatören lär sig varje knapp, funktion och kommando. I Welding Wizards fönster blir man guidad genom alla steg som krävs för att skapa ett fungerande svetsprogram.

Intuitiva val gör det mindre komplicerat att sätta ihop ett svetsjobb för din robot. Innan svetsprocessen startar kan alla rörelser testas genom en ’dry run’ utan svetsning. Utifrån resultatet kan programmet finjusteras efter önskemål.

Detta erbjuder Welding Wizard

  • Enkelt fönster med full överblick över huvudfunktioner
  • Intuitiv kalibreringshjälp
  • Möjlighet att testköra program (dry run)

Welding Wizard förenklar varje steg du tar för att skapa ett fungerande robotsvetsprogram för samarbetsrobotarna Weld4Me och MOTOMAN HC10DT IP67. Det blir magiskt enkelt!

www.yaskawa.com

 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare