www.tillverkning-sverige.com
Yaskawa News

Total makeover - scararobotarna blir en egen produkt med bättre pris och standard

Scara-teknologi har funnits med länge i sortimentet i form av tredjepartsprodukter laddade med Yaskawas styrsystem. Att scara-robotarna nu blivit Yaskawaprodukter till 100 procent innebär många fördelar för flera industrier och branscher.

Total makeover - scararobotarna blir en egen produkt med bättre pris och standard

Win-win-win!
Den nya Yaskawa-kostymen är inte bara ett klädsamt lyft för kvalitén. Den rymmer även omfattande service och support genom Yaskawas svenska organisation under robotens hela långa livscykel. Att tillverkningen sker i egen regi speglar sig även i en konkurrenskraftig prisbild.

Framtidens produktion
Nya MOTOMAN SG400 passar alla applikationer där man vill plocka, placera och montera med hög noggrannhet och hastighet. Det unika med denna mindre modell är att den erbjuder både snabbhet och ett brett rörelseområde i kompakt design. Robotens egenskaper tillåter även att de arbetar nära varandra.

Eftertraktad i Europa
Det är egenskaper som efterfrågas framför allt vid elektronik- och komponenttillverkning. Denna typ av industrier flyttas i allt större utsträckning till Europa från Asien. Här blir MOTOMAN SG400 ett konkurrenskraftigt alternativ för scarabaserade applikationer med höga driftkrav och behov av tillgänglig support.

Viktiga fördelar MOTOMAN SG400

  • Snabb, kraftfull och kompakt
  • Brett rörelseomfång och hög repeterbarhet
  • Klarar applikationer i trånga utrymmen
  • Enkel hantering och Yakawa lifetime support
  • Tillgänglig med styrsystem YRC1000micro

www.yaskawa.se

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare