www.tillverkning-sverige.com
CRC Industries Europe

CRC:s NSF H1- och M1-produkter får halalcertifiering

1 juni 2021 - 1 juni 2021 - CRC:s sortiment med NSF-registrerade H1- och M1-produkter har blivit halalcertifierade. Certifieringen innebär att företagets kunder inom livsmedels- och dryckesindustrin kan möta de höga kraven som ställs på den snabbt växande halalmarknaden.

CRC:s NSF H1- och M1-produkter får halalcertifiering
Halalcertifierade produkter

Halalcertifiering för CRC:s NSF H1- och M1-produkter
CRC certifierar sina NSF H1- och M1-registrerade produkter eftersom dessa produkter redan används i livsmedelsindustrin och får ha (tillfällig) kontakt med livsmedel (H1) eller livsmedelsförpackningar (M1). Dessa produkter kan således komma i kontakt med livsmedelsprodukter vilket gör dem viktiga för halalcertifiering.

CRC som partner för livsmedels- och dryckesindustrin
Livsmedels- och dryckesföretag kräver halalcertifierade underhållsprodukter för att kunna tillgodose den snabbt växande halalmarknaden. Med halalcertifiering av nämnda produkter vill CRC hjälpa sina kunder att följa de strikta halalstandarderna.

Halalcertifiering passar perfekt i CRC:s strategi som efterfrågad partner och underhållsleverantör. Med CRC:s FPS-sortiment får livsmedelsindustrin ett omfattande utbud av NSF-registrerade underhållsprodukter med följande funktioner:

* Alla H1-aerosoler är utrustade med det unika Perma-Lock-ställdonet som förhindrar plastförorening i livsmedelsproduktionen
* "My CRC-program": automatiska uppdateringar av tekniska datablad
* "Support HACCP-program": fullständig dokumentation och produktutbildning


CRC:s NSF H1- och M1-produkter får halalcertifiering

Halal-certifikat


 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare