www.tillverkning-sverige.com
INTERROLL

Ny VD på Interroll Conveyor GmbH i Mosbach

Mosbach, Tyskland. Markus Wolf har tagit över ansvaret som VD för Interroll Conveyor GmbH i Mosbach, Tyskland samt båda tillhörande Global Centers of Excellence Conveyors och Pallet Handling.



Tills helt nyligen var 58-årige Markus Wolf Chief Operating Officer för ett medelstort företag för drivaxlar med sju produktions- och monteringsplatser i Tyskland. Han har en examen i Industrial Engineering and Economics och har arbetat i mer än 25 år inom fordonsindustrin på MANN+HUMMEL, ett företag som producerar luft- och vätskefiltersystem. Utöver tio års internationell erfarenhet av verksamhet som inkluderar uppdrag i Brasilien, har han också en bakgrund inom inköp, försäljning, marknadsföring och projektledning.

Interrolls fabrik i Mosbach kommer att vara i full verksamhet i slutet av juni med cirka 250 anställda. Med cirka 19 000 kvadratmeter golvyta är anläggningen Interrolls största anläggning världen över och kommer att fokusera på produktion av Interolls MCP (modular conveyor platform), MPP (modular pallet conveyor platform), Belt Curves samt SPM (Smart Pallet Mover).

I denna befattning, som han tillträdde i april 2021, rapporterar Markus Wolf till Jens Strüwing, Executive Vice President Products & Technology och medlem av Interroll Group Management. "Med Markus Wolf som VD kommer vår nya anläggning i Mosbach att drivas av en erfaren ledare med beprövad expertis inom stora och snabbväxande verksamheter”, säger Strüwing. “Jag ser fram emot att samarbeta med Markus för att skapa en framtid med en framgångsrik anläggning i Mosbach och Global Centres of Excellence.”


Ny VD på Interroll Conveyor GmbH i Mosbach

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare