www.tillverkning-sverige.com
INTERROLL

Interroll bygger ny fabrik i Suzhou

Sant'Antonino, Schweiz/Suzhou, Kina, 16 mars 2020. Interroll (Suzhou) Co. Ltd. stänger sin befintliga Suzhou-fabrik 2022 och öppnar en ny tillverkningsenhet inom Suzhou-området. Totalt 181 miljoner kinesiska yuan (25 miljoner schweizerfrancs) kommer att investeras i de nya anläggningarna. Den nya installationen kommer att utvidga Interrolls produktionskapacitet och stärka beredskapen för framtida tillväxt i Asien och Stillahavsområdet.


Interroll tar nästa steg i Asien och Stillahavsområdet: Tillväxtmarknaderna där - särskilt i Kina, ASEAN (Association of Southeast Asian Nations), Korea och Australien - visar god efterfrågan på Interroll-produkter och ger en betydande potential för tillväxt på lång sikt. Dessutom förväntas en ökning av basen för installerade materialhanteringssystem ge ytterligare servicemöjligheter i regionen. År 2019 levererades cirka hälften av produktionen från Interroll Suzhou till destinationer utanför Kina, med bland annat storskaliga projekt för den koreanska e-handelssektorn. Produktionen i den nya fabriken beräknas starta i början av 2022.

Den nya fabriken kommer att vara helägd av Interroll och ligger i Suzhou Industrial Park:s (SIP) utvecklingszon, cirka 12 km sydväst om den befintliga anläggningen. Med cirka 22 000 kvadratmeter golvyta kommer den tillgängliga kapaciteten att fördubblas.

“Vi förbereder oss för att driva en ledande anläggning med förbättrad kapacitet och nya produktionsprocesser, vilken också lägger tonvikt på kundernas och de anställdas behov,” säger Ben Xia, Executive Vice President Asia Pacific i Interroll Group . “Konceptet för vår nya fabrik inkluderar ett träningscenter samt showrooms och testanläggningar”.

Automation och digitalisering
Produktionsprocesser kommer att täcka hela produktportföljen. Dessutom kommer Suzhou-anläggningen också att bli ett Regional Center of Excellence för techno-polymerer och subsystem.

“Vi kommer att utnyttja ett antal möjligheter för ökad produktivitet genom att implementera mer automatiserade och halvautomatiserade processer när vi startar den nya produktionen”, säger Xia. “Den nya anläggningen gör det också möjligt för oss att förkorta leveranstiderna för våra kunder i regionen.”


Interroll bygger ny fabrik i Suzhou

Interroll bygger ny fabrik i Suzhou

Bildtext: Arkitektoniska konceptet för Interrolls nya anläggning i Suzhou


Kontakt
Martin Regnet
Global PR Manager
Via Gorelle 3 │ 6592 Sant'Antonino │ Switzerland
+41 91 850 25 21
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.interroll.com

Kontakter (Sverige)
INTERROLL Nordic A/S
Karlsrovägen 64
SE-302 41 Halmstad
Jörgen Wiktorsson
Telefon: +46 35 22 70 77
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.interroll.se

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare