www.tillverkning-sverige.com
Haidrun News

Haidrun riktar sig till telekombranschen med ny blockkedjelösning för företag

Nästa generations privata blockkedjeplattform med AI stöder nya betrodda digitala tjänster för operatörer.

Haidrun riktar sig till telekombranschen med ny blockkedjelösning för företag

Det nyetablerade teknikföretaget Haidrun har lanserat sin nya blockkedjeplattform för företag, riktad mot logistikbranschen. Haidruns blockkedja för företag erbjuder sekretess, prestanda och transparens för att stödja logistikflöden.

Haidruns plattform är en flexibel och skalbar privat blockkedja, byggd på en avancerad arkitektur som använder AI-motorer för att påskynda intelligent automation för företag och leverera säkra och transparenta transaktioner. Haidrun tar bort de publika blockkedjornas specifika egenskaper där alla kan se alla transaktioner, stöder enkel samverkan med tredjepartssystem genom att använda standardiserade API:er och tillhandahåller en plattform för tillförlitligt samarbete.

”Privata blockkedjor är mer lämpliga för företag på grund av anledningar som storlek, trovärdighet och kostnad och kan levereras som en tjänst”, säger Haidruns VD och grundare Jonas Lundqvist. ”Logistik är en bransch som har stora fördelar i att använda blockkedjeteknik. Det går att bygga applikationer där gods kan följas i realtid om så önskas och hantering av fraktdokument och andra typer av handlingar skulle kunna effektiveras avsevärt jämfört med traditionella lösningar.”

”Vårt grundläggande värdeerbjudande för logistikbranschen är att öppna upp blockkedjans verkliga affärsfördelar när det gäller att tillhandahålla de snabba, säkra, skalbara och kostnadseffektiva lösningar som effektiviserar dagens komplexa logistik”, säger Lundqvist. ”Enligt en rapport som publicerades förra året av PwC kommer blockkedjetekniken att öka den globala ekonomin med 1,7 biljoner dollar under de kommande tio åren, och vi tror att användandet av privata blockkedjor för företag kommer att leverera en stor del av dessa ökningar.”

Haidrun tar bort de publika blockkedjornas specifika egenskaper där alla kan se alla transaktioner och säkerställer skalbarhet för företag genom tre huvudfunktioner: containerteknologi, dynamisk blockstorlek och ett nytt avancerat blockkedjeprotokoll, Larad, med en snabb och effektiv röstningsbaserad konsensusalgoritm. I kombination med de inbyggda AI-motorerna ger dessa funktioner nästa generations smarta kontrakt, och genom standardiserade REST-API’s integreras de enkelt och samverkar med andra företagssystem, databaser och blockkedjor.

www.haidrun.com
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare