www.tillverkning-sverige.com
MAPLESOFT

Maplesoft Virtual User Summit kommer att beskriva och dra upp riktlinjerna för bolagets undervisningsteknik

Virtuella evenemang ska hjälpa lärare att förbättra klassrumsupplevelsen och forskare att snabba på sitt arbete

Maplesoft Virtual User Summit kommer att beskriva och dra upp riktlinjerna för bolagets undervisningsteknik
Maplesoft kommer i år att vara värd för en virtuell användarkonferens som samlar kunder, experter, matematiker, teknikutbildare och produktutvecklare. On-line-konferensen hålls virtuellt för första gången torsdagen 27 februari, och har alla förutsättningar att bli ett event med innehållsrika presentationer, kunderfarenheter och en blick in i framtiden vad gäller Maplesofts produkter och teknik.

Jim Cooper, VD och koncernchef, kommer att ange tonen för toppmötet genom att lägga ut företagets vision för utbildning och forskning. Laurent Bernardin, forskningschef och vice VD, FoU, kommer att beskriva bolagets tekniska färdplan. I en serie presentationer under dagen kommer STEM-lärare och -forskare att berätta om vilka fördelar de haft med hjälp av Maplesoft-teknik, och visa upp intressanta tillämpningar och forskningserfarenheter. Maplesoft-utvecklare kommer att belysa spännande framsteg i MapleSim, Maple, Maple T.A. och i Möbius-projektet. Deltagarna kommer också att ha tillgång till gratis utbildning och resurser, samt möjligheter att nätverka.

"Vi är mycket glada över möjligheten att föra samman våra användare, kunder och utvecklare i en virtuell miljö”, säger Jim Dell, Vice President, Marketing, Maplesoft. "Lärare kommer att få ta del av hur man levandegör lektioner med hjälp av teknik för att illustrera teori och tydliggöra abstrakta begrepp. Forskarna kommer att få undervisning om analystekniker och storskaliga beräkningar som kommer att spara tid och ansträngning. Totalt sett ser eventet ut att bli en intensiv och lärorik erfarenhet. "

Maplesoft User Summit kommer att innehålla presentationer av cirka 20 användare och Maplesoft-personal, en utställning med bås, en kommunikationslounge för live-deltagares möten och ett resurscentrum som innehåller whitepapers, inspelade webbseminarier, broschyrer, datablad och mycket mer.

Anmälningsblankett online, full agenda och ytterligare uppgifter om eventet finns här: http://www.maplesoft.com/mvus/?P=TC-3757

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare