www.tillverkning-sverige.com
ABB News

ABB lanserar The Robot Podcast – en ny serie som utforskar den spännande världen inom robotik och automation

Varje vecka tittar en panel bestående av experter från industrin och den akademiska världen på det senaste inom robotik, analyserar hur framstegen inom automation gynnar samhälle och företag och blickar mot vad framtiden har att erbjuda.

ABB lanserar The Robot Podcast – en ny serie som utforskar den spännande världen inom robotik och automation

ABB introducerar en ny podcastserie som utforskar den innovativa och spännande världen inom robotik och dess positiva inverkan på samhället i vad som, till följd av pandemin, är det största automationsskiftet inom en generation.

Oavsett om det handlar om kollaborativa robotar som arbetar bredvid människor i laboratorier och hos små och medelstora företag, eller industrirobotar som arbetar i stora fabriker för att producera nästa generations elbil, bidrar robotar i alla former och storlekar till att göra arbeten säkrare och mer effektiva för människor och företag världen över. Varje avsnitt av The Robot Podcast har en expertpanel som tar en djupgående titt på några av de mest intressanta globala fallstudierna.

Avsnitt 1 kommer att finnas tillgängligt från och med idag (den 17 februari) och ytterligare fem avsnitt kommer att släppas varje onsdag därefter, med ännu fler som följer senare under 2021.

Podcasten kommer att ledas av TV-presentatören och teknikentusiasten Fran Scott. Hon har arbetat med BBC och Channel 4 i Storbritannien, så väl som med Royal Society of Chemistry och British Science and Media Museum. När hon uttalade sig om The Robot Podcast sade Fran: ”Robotar revolutionerar produktivitet, flexibilitet och livskvalitet. Till varje avsnitt får jag sällskap av en fantastisk panel av gästexperter för ett öppet och intressant samtal där vi utforskar det senaste inom robotik. Från den spännande världen som robotar hjälper till att bygga, till att gå in på djupet på de utmaningar och möjligheter som följer på detta.”

Prenumerera på The Robot Podcast där du hittar dina podcasts, eller via http://smarturl.it/therobotpodcast och https://global.abb/group/en/media/podcasts/the-robot-podcast, så att du aldrig missar ett avsnitt.

Programschema för ABB:s Robot Podcast

ABB lanserar The Robot Podcast – en ny serie som utforskar den spännande världen inom robotik och automation
Podcasten ingår i serien ABB Decoded.

www.abb.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare