www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon Flexy från HMS Networks får ThingWorx Ready-status

HMS Networks lanserar en PTC Marketplace-lösning som gör det möjligt för användare att överföra maskindata till PTC:s ThingWorx®-plattform genom att använda Ewon® Flexy och molnlösningen Talk2M®. Lösningen är validerad via PTC ThingWorx Ready-programmet.

Ewon Flexy från HMS Networks får ThingWorx Ready-status

HMS Networks, som är medlem av PTC Partner Network, har lanserat ett tillägg som gör det möjligt att integrera Ewon Flexy edge gateways och den tillhörande molnlösningen Ewon Talk2M med PTC:s ThingWorx® Industrial IoT (IIoT) Solutions Platform. Ewon-tillägget för ThingWorx har validerats av PTC och fått ThingWorx Ready-status.

PTC ThingWorx Ready-programmet gör det möjligt för teknikföretag att validera sina produkters kompatibilitet med ThingWorx-plattformen. När en produkt fått ThingWorx Ready-status blir den tillgänglig på PTC Marketplace. Detta är ett digitalt forum där PTC:s partners och kunder kan komma åt och marknadsföra IIoT-verktyg, marknadsfärdiga lösningar och innovativa teknologier. 

Ewon Flexy-tillägget för ThingWorx ger maskintillverkare och systemintegratörer enkel och säker dataintegration från PLC:er, från alla större PLC-leverantörer, via internet till ThingWorx-plattformen. Med denna integration kan PTC-partners och kunder implementera ledande maskinservicelösningar på distans anpassade till sina specifika marknader.

“Fjärranslutning av maskiner är en kärnmarknad för HMS”, säger Kevin Knake, Vice President Americas på HMS. “Vi är glada över att kunna erbjuda säker, färdigpaketerad maskinanslutning till ThingWorx via vår beprövade Ewon Flexy och Talk2M-lösning. Genom detta gör vi det möjligt för att våra kunder att erbjuda marknadsledande servicelösningar. ThingWorx-tjänster, inklusive Asset Advisor, kan vara av stort värde för vår kundbas av maskintillverkare.

“Vi är glada att HMS Networks är en del av ThingWorx Ready-programmet. HMS nya Ewon Flexy-tillägg för ThingWorx öppnar nya möjligheter för ThingWorx-användare att integrera maskindata”, säger Jonathan Kateman, senior vice president, Strategic Alliances på PTC. “Vårt nätverk av teknologipartners gör att vi kan erbjuda våra kunder och partners innovativa resurser, som kan ge mervärde i deras IIoT-lösningar och hjälpa till att snabba på tiden till marknaden”.

Besök HMS ThingWorx-sida för mer information:
https://www.hms-networks.com/solution-partners/iiot-solutions-based-on-thingworx

 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare