www.tillverkning-sverige.com
MAPLESOFT

Maplesoft och Desire2Learn erbjuder integrationslösning som ansluter Maple T.A. till Desire2Learns integrerade läroplattform

D2L:s Maple T.A. Connector ger enhetlig upplevelse för lärare och elever

Maplesoft och Desire2Learn erbjuder integrationslösning som ansluter Maple T.A. till Desire2Learns integrerade läroplattform
Maplesoft, ledande tillverkare av högpresterande mjukvara för teknisk utbildning och forskning, och Desire2Learn (D2L), det EdTech-företag som var först med att skapa en verkligt integrerad läroplattform (ILP), meddelar att de har samarbetat för att skapa en gemensam integrationslösning, D2L:s Maple T.A. Connector, som erbjuder en smidig och strömlinjeformad upplevelse för användare av båda teknikerna.

Med D2L:s Maple T.A. Connector kan användare komma åt Maple TA från Desire2Learn ILP. Maple TA är utvecklad speciellt för kurser som involverar matematik och är ett lättanvänt webbaserat system för att skapa prov och inlämningsuppgifter, med automatisk bedömning av elevernas svar och resultat. Genom att möjliggöra integration med D2L ILP ges användarna enklare sätt att komma åt båda produkterna via en enda miljö.

D2L:s Maple T.A. Connector erbjuder inloggning från en enda plats, så att användarna inte behöver hantera två uppsättningar uppgifter till produkterna. Resultat från Maple T.A.-uppgifter läggs automatiskt till D2L:s betygsbok, så alla resultat hålls på en plats utan att undervisningsansvariga behöver föra över betyg manuellt. Utöver detta kan eleverna enkelt, och med ett enda klick, få tillgång till alla sina uppgifter från en och samma plats, oavsett miljö som uppgifterna skapats i.

University of Waterloo har framgångsrikt använt D2L:s Maple T.A. Connector, efter att ha varit en viktig partner från början av projektet och i utformningen och utvecklingen av verktyget. "Både Maple T.A.:s och D2L:s integrerade läroplattformar är starka lösningar som vi använder mycket i våra kurser och i vår elevbedömning, "säger Sean Scott, Instructional Support Coordinator, matematikfakulteten, University of Waterloo. "En produkt som integrerar dessa två ökar vår produktivitet. Det enhetliga gränssnittet kommer att göra det lättare för våra instruktörer och elever att använda båda systemen, så att de kan fokusera mer på inlärning i stället för infrastruktur. "

"Vi är glada att Maplesoft gått med i D2L Partner Ecosystem", säger Ken Chapman, ansvarig för marknadsstrategi på D2L. "Maplesoft har en stark närvaro på den akademiska marknaden och detta partnerskap kommer att förena våra styrkor och hjälpa oss att nå ut till fler lärare och elever, och skapa enastående värde, rikare ekosystem, och en ännu bättre upplevelse för våra användare."

"Vi förstår vikten av öppna arkitekturer och kundval", säger Laurent Bernardin, Executive Vice President och Chief Scientist på Maplesoft. "Det är därför som vi tidigt i Maple T.A. byggde in möjligheten att sömlöst ansluta till andra system. Vi är nöjda med att få möjlighet att samarbeta med Desire2Learn och erbjuda kunderna ytterligare användarvänlighet och ökad produktivitet. University of Waterloos implementering är ett utmärkt exempel på hur man kombinerar två bra produkter för att förbättra e-lärande hos våra kunder. "

Förutom integrationen med Desire2Learn- plattformen erbjuder Maple T.A. flera andra anslutningsmöjligheter. För priser och annan information om D2L:s Maple T.A. Connector, kontakta Maplesoft eller D2L.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare