www.tillverkning-sverige.com
NORD Drivesystems

Skräddarsydda drivenheter för bagagehantering

NORD DRIVESYSTEMS designar individuella, underhållsvänliga drivsystemlösningar för bagagehanteringssystem. Denna internationella tillverkare har redan utrustat många flygplatser i hela världen på olika platser som Hamburg, London, Johannesburg, eller Taipei. Drivsystemexpertens särskilda Internetportal - http://airport.nord.com/ - ger en kortfattad presentation av lösningar för branschen.

Skräddarsydda drivenheter för bagagehantering
Skräddarsydda drivenheter för bagagehantering

Illustrationer 1, 2: NORD DRIVESYSTEMS konfigurerar effektiva, tillförlitliga drivkoncept. Mikrosajten airport.nord.com presenterar lösningar för många olika drivuppgifter inom bagagehanteringssystem.
 
Nords ekonomiska drivsystem bygger på effektiva 2-stegs vinkelkuggväxelmotorer som är särskilt enkla att hantera tack vare den lätta konstruktionen av växellådan. Dessutom erbjuder NORD ett elektronikprogram med enhetlig drift över en differentierad, men hanterbar modellserie. Drivlösningar för flygplatser inkluderar horisontella transportörer, t.ex. för check-in-områden, som utför enkla start-stopp-funktioner samt enheter med hög överbelastningskapacitet och bromshantering för att driva lutande transportband och vertikala transportörer. Ekonomiska motorintegrerade frekvensomriktare säkerställer hög dynamik och precision i lyft- och sorteringsuppgifter. Grundläggande skruv- och mutteranslutningar är allt som behövs för en mycket bekväm installation av dessa drivenheter. Nords snabba och sakkunniga kundservice stöder flygplatser och OEM-återförsäljare i planeringsfasen och under leverans, montering, och regelbundet underhåll.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare