www.tillverkning-sverige.com
VOLVO CE News

FÖRBOKNING AV VOLVO CE:S ELMASKINER HAR BREDDATS TILL FLER LÄNDER OCH ETT NYTT PREMIUMGARANTIERBJUDANDE FÖR KUNDERNA

Ytterligare sju europeiska länder har lagts till i listan över länder där Volvo Construction Equipments (Volvo CE) kunder kan förboka en av de nya eldrivna kompaktmaskinerna, via en onlineportal.

FÖRBOKNING AV VOLVO CE:S ELMASKINER HAR BREDDATS TILL FLER LÄNDER OCH ETT NYTT PREMIUMGARANTIERBJUDANDE FÖR KUNDERNA

Volvo ECR25 Electric och L25 Electric

Från den 14 oktober kan kunder i Sverige, Finland, Danmark, Belgien, Luxemburg, Österrike och Schweiz liksom andra europeiska länder och Nordamerika reservera en plats i produktionskön för den nya eldrivna kompaktgrävaren ECR25 och den nya eldrivna kompaktlastaren L25 Electric. Med nollutsläpp samt låga bullernivåer och vibrationer är dessa maskiner det perfekta valet för arbetsplatser i stadskärnor och andra känsliga arbetsmiljöer. De ger lägre underhållsnivåer, bättre förarkomfort och möjlighet att uppfylla stränga miljö- och bullerförordningar.

”Onlineverktyget för förbokning är en ny metod som riktar in sig på early adopters inom elmaskiner och identifierar nya kundsegment. Nu gör vi den här plattformen tillgänglig för en ännu bredare kundbas”, förklarar Carl Slotte, försäljningschef för region Europa, Volvo CE. ”En av våra främsta prioriteringar är kundupplevelsen och vi vill hålla oss à jour med ny teknik som strömlinjeformar våra processer och hjälper våra kunder och försäljningsteam. Vi ser fram emot att få höra vad våra kunder tycker.”

UTÖKAR KUNDBASEN
Genom att registrera sig i förbokningsverktyget kan man reservera en plats i produktionskön för elmaskinerna. Sedan informeras kunden när de har godkänts och kan lägga en beställning. De första leveranserna av eldrivna kompaktmaskiner påbörjas i början av 2021.

Onlineportalen har tagits fram för att utöka möjligheterna att köpa en av dessa maskiner och bredda kundernas sätt att använda dem. Den drivs i samarbete med lokala återförsäljare.

GARANTI MED KUNDFOKUS

Eftersom elmaskiner kommer att vara en ny upplevelse för många, så erbjuder Volvo full trygghet genom två års standardgaranti på hela maskinen, inklusive service, och originaldelar från Volvo tillhandahålls av den lokala Volvoåterförsäljaren som standard. Dessutom ingår totalt fem års täckning på elektronik och batterier som standard om kunden tecknar ett serviceavtal med en Volvo CE-återförsäljare.

www.volvoce.com
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare