www.tillverkning-sverige.com
Spacewell News

EVBox gör sina kontor smartare med Spacewell

EVBox, som tillverkar laddningsstationer för elbilar, är ett snabbväxande företag i en tillväxtsektor.

EVBox gör sina kontor smartare med Spacewell

Med fler än 100 000 laddningsstationer i fler än 55 länder hjälper man företag och städer att bidra till en framtid där dagliga transporter är elektriska och utsläppsfria och stöds av en miljövänlig infrastruktur för laddning.

En bättre upplevelse för de anställda

För att erbjuda anställda en behaglig, effektiv och stimulerande arbetsmiljö har EVBox inlett ett samarbete med Spacewell. Med hjälp av smart programvara som ansluter till Internet of Things kommer företaget kontinuerligt att övervaka användningen av arbetsplatser och mötesrum på sitt nya kontor i Amsterdam. I en första fas kommer EVBox att övervaka och optimera 5 000 kvadratmeter kontorsyta fördelad över tre våningar. I en andra fas kommer data också att göras tillgängliga för anställda i realtid via användarvänliga mobila touchpoints.

Spacewells Cobundu-platform ger oss inte bara insyn i hur arbetsplatsen används, utan hjälper också våra anställda. Som ett snabbväxande företag vill vi locka till oss de mest kompetenta medarbetarna, och en smart arbetsmiljö är en viktig tillgång i sammanhanget”, säger Deborah Prinsen-Puddefoot, Real Estate & Facility Services Manager på EVBox

Vi ser fram emot ett energifyllt samarbete!

www.spacewell.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare