www.tillverkning-sverige.com
Wittenstein News

Upptäck XP serien!

alpha Premium Line.

Upptäck XP serien!

Den befintliga Premium-portföljen har utökats med de uppdaterade XP+ och RP+ planetväxelfamiljerna med tillhörande vinkelvarianter XPC+, RPC+, XPK+ och RPK+. Förbättrad kraftöverföring, betydligt lägre torsionsspel och maximal vridstyvhet är bara några av de förbättrade egenskaper som utmärker dessa två växelfamiljer i premiumsegmentet.

Kraven från maskinverktygsbranschen, högre dynamik- och precisionskrav samt nya behov av ännu effektivare mekatroniska drivlösningar var vägledande i utvecklingen av dessa planet- och vinkelväxlar för prestandasegmentet och bidrag i hög grad till den högre effekttätheten.

En växelserie i både rakt och vinklat erbjudande som erbjuder:

  • Maximal prestanda på minimal volym: Ökad prestanda med upp till 200% jämfört med andra kommersiellt tillgängliga standardväxellådor.
  • Extrem positionerings noggrannhet: Precision < 1 bågminut i kombination med maximal vridstyvhet. Nu kan du på allvar förbättra din maskinprestanda.
  • Enkel driftsättning: Flera varianter på utgångsalternativ från växeln underlättar för snabb och säker installation mot applikation.

www.wittenstein.se

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare