www.tillverkning-sverige.com
EPLAN

EPLAN EEC One: Ny version, nya språk

Baserat på mottot "Integrated Industry", är den nya versionen av EPLAN Engineering Center One (EEC One) inte bara en individuell disciplinspecialist kombinerad för att producera en övergripande lösning. EEC One har nu flerspråkiga funktioner för att eliminera nationella hinder och därmed säkerställa förbättrad samverkan för automatisering av en internationell plattform. Kunderna använder programvaran för att automatiskt skapa scheman inom elektrisk, pneumatisk och hydraulisk konstruktion - nu även på ryska eller kinesiska.

EPLAN EEC One: Ny version, nya språk
Bilder: EEC One har nu flerspråkiga funktioner för att eliminera nationella hinder och därmed säkerställa förbättrad samverkan för automatisering av en internationell plattform

De viktigaste aspekterna i den nya utvecklingen är djupare integrering i EPLAN-plattformen och ökad internationell orientering med ytterligare fyra programspråk. Den befintliga integrationen med stöd för ”Value Sets”, varianter och scriptteknik har också utvidgats. I framtiden kommer användarna att få tillgång till delar av databasen i EPLAN-plattformen direkt från EEC One. Valda delar och dess egenskaper antas direkt i EEC One och kan användas för ytterligare automatiseringsändamål. Fördelarna är tydliga: ökad automatisering för schematisk produktion, minskad manuell inmatning och färre fel, dessutom är driften optimerad och användarvänlig. Naturligtvis stöder den nya versionen den nuvarande EPLAN-plattformen 2.2.

Automatisering med kompatibel framställning
Företag verksamma på den amerikanska marknaden behöver konfigurera sina system och fabriker inte bara i enlighet med IEC-standarder, utan de behöver också effektiv sakkunskap av ”Ladder teknik”. Den nya versionen av EEC One genererar scheman till denna typiska amerikansk standard. Enkel växling mellan IEC och ”Ladder-teknik” ses även som en bonus. Beroende på inställningen i EEC One, genereras planer automatiskt antingen till IEC-standarden eller på grundval av ”Ladder-teknik”. Den verkliga praktiska nyttan är att olika marknadsmål kan serveras från en enda datakälla.

Talangfull - nu i 6 språk
Med fyra nya språk (franska, spanska, ryska och kinesiska) är EEC One nu redo för den globala marknaden. Tillsammans med EPLAN-plattformen, kan nu ingenjörer inom konfiguration automatiskt generera projekt på sitt eget språk. Fördelen: Språkbarriärer försvinner och effektiviteten av programvaruanvändningen ökar. Internationella företag med gränsöverskridande verksamheter kommer uppskatta den nya åtgärden. EPLAN Engineering Center One (EEC One) har redan etablerat sig i Tyskland och engelskspråkiga länder inom loppet av ett år.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare