www.tillverkning-sverige.com
Southco

Southco släpper nya displaymonteringsserie för statiska tillämpningar

Southco har utökat sin linje med Positioning Technology-lösningar med en displayarm som erbjuder en robust, konfigurerbar displaymonteringslösning. AV B30 Adjustable Arm (B-serien) erbjuder en förenklad monteringslösning för statiska tillämpningar där skärmen endast behöver flyttas till ett enda stationärt läge eller där frekventa omplaceringar inte förekommer.

Southco släpper nya displaymonteringsserie för statiska tillämpningar


Southcos AV B30 Adjustable Arm (B-serien) ger en lösning på basnivå som gör det möjligt för slutanvändare att manuellt justera höjden och orienteringen på monitorer och skärmar. Ett brett utbud av alternativ gör att skärmar enkelt kan monteras och bekvämt placeras. Oavsett vägg-, skrivbords- och stångmonteringsalternativ så kan B-serien enkelt konfigureras enligt designspecifikationer.

B-serien är konstruerad i aluminiumgjutgods för optimal prestanda och erbjuder en robust displaymonteringslösning för en rad tillämpningar inklusive industrimaskiner, försäljningsställen och kontorsmöbler. Med sin strömlinjeformade design ger B-serien förbättrad estetisk appell med integrerad kabelhantering och minimala fogar för enkel rengöring.

“AV B30 Adjustable Arm (B-serien) erbjuder en effektiv, mycket konfigurerbar displaymonteringslösning som levereras med Southco-varumärkets styrka”, tillägger Global Product Manager Stewart Beck. “B-serien ger en förenklad lösning för engångs- eller sällan förekommande positionering av skärmar och monitorer och är väl lämpad för statiska tillämpningar där den intuitiva Positioning Technology med konstant vridmoment, som traditionellt erbjuds av vår AV Dynamic Display Mount-serie, inte krävs”.

För mer information om Southcos kompletta linje med AV Display Mounts and Arms, besök This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it."This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Southco släpper nya displaymonteringsserie för statiska tillämpningar

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare