www.tillverkning-sverige.com
ABB News

L&W Autoline säkerställer snabb och tillförlitlig kvalitetsinformation för kontinuerlig optimering och leverans enligt kundkrav

ABB:s senaste system för automatisk pappersprovning är det snabbaste systemet på marknaden och mäter de viktigaste kvalitetsegenskaperna noggrannare och snabbare än manuella traditionella testmetoder.

L&W Autoline säkerställer snabb och tillförlitlig kvalitetsinformation för kontinuerlig optimering och leverans enligt kundkrav

ABB lanserar ett helt nytt L&W Autoline-system baserat på ny teknik och den senaste elektroniska plattformen som nu används för alla nya L&W-produkter för massa- och pappersprovning.

Nya L&W Autoline har ett intuitivt pekskärmsgränssnitt som gör den lätt att använda med minimal utbildning. Den har en helt ny pappersmatning för ökad tillförlitlighet på svåra papperskvaliteter. En nyutvecklad och integrerad köfunktion, samt en unik dual-testfunktion som gör att eventuell kötid reduceras väsentligt.

Den nya mjukvaran innehåller dessutom stöd för de viktigaste kvalitetsstyrningsfunktionerna såsom kvalitetsgränser och alarm. Systemet innehåller även rapportfunktioner för numeriska och grafiska analyser såsom tvärsprofiler och trender.

Genom att L&W Autoline hanterar allt från provberedning till rapport kan manuell provning ofta elimineras vilket gör att resurser istället kan fokuseras på kontinuerliga och hållbara kvalitetsförbättringar samtidigt som kostnader för kvalitetskontroll minskas.

”Vårt banbrytande automatiska system för pappersprovning spelar en avgörande roll i digitalisering av bruken genom att möjliggöra snabbare, smartare beslutsfattande och processjusteringar”, säger Per Sandström, chef för lab- och processmätningar för ABB Massa och Papper. ”Med detta system får kunderna alla fördelar med direkt tillgång till noggrannare kvalitetsinformation, snabbare än någonsin tidigare.”

L&W Autoline mäter och presenterar kvalitetsinformationen betydligt snabbare än vid traditionell mätning och den användarvänliga mjukvaran påvisar omedelbart om någon egenskap driver eller närmar sig kassationsgränserna, 24/7, 365 dagar om året. All kvalitetsinformation är tillgänglig i realtid för kvalitetschef och produktion både lokalt och på distans för att säkerställa att produktionsmål och kvalitetspecifikationer uppfylls.

Den nya L&W Autoline bygger på arvet från nästan 50 års automatisk pappersprovning och finns nu i två olika storlekar: L&W Autoline S när utrymmet är begränsat och för dem som eventuellt inte använt automatiserade mätsystem tidigare. L&W Autoline L har plats för många mätmoduler och är utformad för pappers- och kartongproducenter med krav på att mäta ett stort antal egenskaper.

www.abb.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare