www.tillverkning-sverige.com
Southco

Southco utökar Display Mount-serien med lösningar designade för enkel montering och utökat rörelseavstånd

Southco har byggt ut företagets AV Display Mount-erbjudande med nya lösningar för höjdjustering och montering. AV-D32 Height Adjusting Arm (W-serien) gör att skärmens eller skärmens höjd kan justeras exakt enligt slutanvändarnas preferenser, vilket möjliggör intuitiv positionering utan behov av ytterligare låsmekanismer för att hålla den på plats.

Southco utökar Display Mount-serien med lösningar designade för enkel montering och utökat rörelseavstånd

Det senaste tillskottet till Southcos AV D Arm-serie erbjuder ökad räckvidd för tillämpningar som kräver längre längd och avstånd, såväl som positionsstabilitet. Serien är tillgänglig med två alternativa vridningsmoment, konstant vippvridmoment eller motviktigt vippvridmoment. W-seriens arm erbjuder designflexibilitet för att passa de unika behoven i en mängd olika tillämpningar av skärmpositionering.

AV D-32-seriens displayarmar är utformade med en rigid bas som tål vibrationer, beröringskrafter och tunga belastningar, vilket bibehåller större bildskärmar även när de har flyttats till önskat läge. Den flexibla konstruktionen gör den dessutom möjlig att vikas i linje mot väggen när den inte används.

Southcos nya AV-D32- och AV-D40-Display Mount-familjer inkluderar också nya monteringsalternativ som gör det möjligt för en enskild person att installera bildskärmsfästena på stolpar eller DIN-skenor utan behov av ytterligare verktyg. Displayenheten kan lika enkelt tas bort från stången eller skenan, medan en unik tvåstegs, tryck-och-roterande-mekanism förhindrar att den lossnar oavsiktligt.

Stewart Beck, Global Product Manager, tillägger: “Våra nya tillägg till Southcos AV Display Mount-linje gör att vi kan leverera stabil positioneringsprestanda i ett brett spektrum av tillämpningar inklusive medicinsk och industriell utrustning. De eliminerar behovet av konstant underhåll och omjustering, möjliggör enkel placering med precision och har en testad, repeterbar cykellivslängd på uppskattningsvis 20 000 arbetscykler.”

För mer information om Southcos kompletta linje med AV Display Mounts, besök This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare