www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Kostnadsfria anläggningsskyltar som hjälper till att stoppa COVID-19


Säkerhets- och identifieringsspecialisten Brady Corporation erbjuder nerladdningsbara skyltar som hjälper till att stoppa spridningen av coronaviruset. Alla kan utan kostnad ladda ner de utskriftsklara filerna från Bradys webbplatser.

Tydlig kommunikation av motåtgärder
Alla de skyltar vi erbjuder efterföljer eller är i linje med den internationella standarden ISO 7010 för att maximera igenkänningen var som helst i världen. Varje skylt inkluderar en snabbt igenkännlig ikon för nästan alla slags säkerhetsåtgärder mot COVID-19, från att tvätta händerna och hålla avstånden till att använda lämplig personlig skyddsutrustning.

Indikera snabbt ändringar i anläggningen
Då den fullskaliga inverkan och varaktigheten av spridningen av coronaviruset fortfarande är oklar i många länder och regioner, kan säkerhetsåtgärder och även åtkomst till anläggningar snabbt behöva ändras. För att hjälpa till att identifiera säkerhetsåtgärder i specifika anläggningsområden, har Brady grupperat relevanta säkerhetsåtgärder i 4 uppsättningar: informera besökare i receptionsområdet, påminna om hur man på bästa sätt desinficerar händerna, påminna medarbetare om att använda lämplig personlig skyddsutrustning samt kommunicera allmänna säkerhetsåtgärder såsom att undvika handslag och att hålla avstånden.

Skriv ut på alla slags kontorsskrivare
Bradys säkerhets- och identifieringsskyltar finns vanligen endast tillgängliga på robusta, industriklassade material som kräver en specialiserad termotransferskrivare vid framställningen. För att säkerhetsskyltarna snabbt ska bli tillgängliga i alla slags anläggningar, har de nu emellertid organiserats i ett fullfärgsformat som är enkelt att skriva ut på de flesta kontorsskrivare. När de väl har skrivits ut på papper, kan skyltuppsättningar fästas med tejp på dörrar eller släta väggar efter behov för att tydligt kommunicera tillfälliga säkerhetsåtgärder.

Ladda ner ’Kostnadsfria skyltar för utskrift’.


Kostnadsfria anläggningsskyltar som hjälper till att stoppa COVID-19

Kostnadsfria anläggningsskyltar som hjälper till att stoppa COVID-19

Kostnadsfria anläggningsskyltar som hjälper till att stoppa COVID-19

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare