www.tillverkning-sverige.com
Southco

Nytt gångjärnshus med konstant vridmoment från Southco erbjuder ökat motstånd med mindre profil

Southco har utökat sin serie med gångjärn med konstant vridmoment med en ny version som stödjer mer friktion och minskad vikt i tillämpningar med begränsat utrymme. Southcos E6-10E Constant Torque Hinge med Extended Housing gör att man kan paketera två gångjärn i ett och spara vikt utan att förlora funktionalitet, beroende på vridmomentbehoven i tillämpningen.

Nytt gångjärnshus med konstant vridmoment från Southco erbjuder ökat motstånd med mindre profil

Southcos E6-10E Constant Torque Hinge med Extended Housing ger ökat asymmetriskt vridmoment för tillämpningar som kräver maximal friktion i små utrymmen. Det lätta E6-10E Constant Torque Hinge med Extended Housing har en lägre profil än Southcos standard E6-serie, vilket gör den till en idealisk lösning för en mängd olika transporttillämpningar med reducerat förpackningsutrymme, inklusive flygplanssäten och förvaringsfack för fordon. I likhet med Southcos standard E6-serie erbjuder E6-10E lång livslängd och kräver inget underhåll eller justering under de flesta tillämpningars livslängd.

"Den nya E6-10E Constant Torque Hinge med Extended Housing erbjuder en viktig prestandaförbättring för tillämpningar med begränsat utrymme", säger Global Product Manager Stewart Beck. "Detta högpresterande gångjärn ökar det vridmoment som kan förpackas i det tillgängliga utrymmet, vilket sparar vikten och samtidigt bidrar till att sänka de totala kostnaderna för utrustning."

För mer information om Southcos kompletta serie med E6 Constant Torque Hinge-lösningar, besök This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare