www.tillverkning-sverige.com
SKF News

Nu lanseras den nya rullningslagerkatalogen på svenska

För att välja rätt lager är SKF:s rullningslagerkatalog ett måste för många ingenjörer inom industrin, högskolor och universitet.

Nu lanseras den nya rullningslagerkatalogen på svenska

Den nya katalogen som nu finns tillgänglig på svenska är omarbetad och full av nya verktyg för att hjälpa användare välja det optimala lagerarrangemanget för sitt projekt.

Författarnas målsättning har varit att göra den nya versionen till en väsentlig teknisk referens som täcker lämpliga lagerval. Dessutom ger den en detaljerad vägledning om korrekta installationsförfaranden för att säkerställa lång och problemfri livslängd för lagret.

Teoridelen har skrivits om helt och innehåller nu bland annat en steg-för-steg process som underlättar användarens val av lämpliga lager och lagerarrangemang till sina specifika maskiner. Detta innovativa nya verktyg som drar nytta av SKF:s omfattande kunskap och erfarenhet av rullningslagrens funktion, installation och service, finns också online för maskintillverkare, SKF-godkända distributörer och andra slutanvändare.

En ny funktion är "populära artiklar". Det är lager som SKF tillverkar till många kunder och som normalt lagerhålls. Produkterna har hög tillgänglighet och ger i allmänhet en kostnadseffektiv lösning för beställaren.

Katalogens online-version uppdateras regelbundet för att säkerställa att de allra senaste produkterna ingår tillsammans med det nuvarande SKF-sortimentet och att alla föråldrade artiklar tas bort från produkttabellerna så snart de tas ur katalogen.

Den nya rullningslagerkatalogen finns tillgänglig på ett antal språk inklusive tyska, spanska, franska, italienska, polska, portugisiska, ryska, tjeckiska och förenklad kinesiska. Besök www.skf.com för att få tillgång till något av dessa språk.

www.skf.com
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare