www.tillverkning-sverige.com
NSK

NSK håller framgångsrikt European Distributor Convention 2019

I den vackra och historiska staden Dubrovnik, Kroatien, stod NSK värd för 2019 års European Distributor Conference. Över 100 delegater från distributionspartners i alla EMEA-regioner deltog i 3-dagarsevenemanget för att dela information och nätverk.

Under detta evenemang, som hölls 9-11 oktober, informerade NSK om företagets globala eftermarknadsstrategi och “What’s New” om produkter, sektorer, AIP och marknadsföring. Representanter från NSK:s Top Management globalt var närvarande för att knyta band med distributörer och betona deras vikt för företagets framgång.

“Eftermarknadsverksamheten är komplex eftersom den bygger på relationer”, förklarar NSK:s Jean-Yves Chapelet, GAM Marketing Director & Director Western Europe Sales Division. “Så det är A och O för NSK att bestämma med vem vi möter marknaden. Därför uppskattar vi verkligen vårt stora deltagande från våra distributionspartners, eftersom de har varit och kommer att vara vår framgångsbas på eftermarknaden.”

Under konferensen firade NSK de distributörer som framgångsrikt blivit certifierade AIP-partners: APRB (Ryssland), Coroll (Tjeckien) och Lagerton (Serbien); och den första Certified AIP Service Branch: Rubix (Nederländerna). Certified AIP Partner Programme har visat sig vara mycket intressant för NSK:s distributörspartners. Det skiljer dem från deras direkta konkurrenter genom att de ökar sina färdigheter i att utreda och lösa tekniska problem, kan erbjuda specifik tillämpningskompetens, branschkunskap och MRO-projektledarskap. Dessutom fortsätter NSK att investera i sitt auktoriserade distributörsnätverk med Certified AIP Programme.

“Vi är stolta över NSK-varumärket och framför allt att vara en del av NSK-familjen”, var den feedback som gavs från en av distributörerna efter evenemanget. Planer görs redan för NSK:s nästa European Distributor Convention.

NSK stod värd för 2019 European Distributor Conference i Dubrovnik, Kroatien.


NSK håller framgångsrikt European Distributor Convention 2019

 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare