www.tillverkning-sverige.com
Moxa

Bana väg för industriellt nyskapande

Moxas framtidssäkra IIoT-baserade edge-to-cloud-lösningar möjliggör konvergens av OT och IT för att uppnå säker och smartare tillverkning.

Bana väg för industriellt nyskapande

Med väl utformade anslutningslösningar för fabriksautomation banar Moxa väg för industriellt nyskapande i sektorer som maskinbyggnad, intralogistik, robotik och verktygsmaskiner. Genom att tillhandahålla integrerade IIoT-lösningar från kant-till-moln, hjälper Moxa till att ompröva och förenkla anslutningen för industriella tillämpningar. Konvergensen mellan OT och IT är ett av Moxas fokusområden för att möjliggöra smartare tillverkning. Detta omfattar ett holistiskt cybersecurity-koncept, MQTT-kapaciteter för eftermontering och framtida infrastruktur, samt förmågan att bearbeta alla relevanta protokoll. Dessutom är Moxa förberett för alla framtida industriella kommunikationstrender som TSN och 5G, och samarbetar med marknadsledare inom teknik och fabriksautomation för att ytterligare stödja branschens nyskapande.

Höjdpunkterna vid Moxas monter inkluderar:

UC-8112-ME Microsoft Azure-redo IIoT Edge Gateway-lösning
Enkel anslutning från kant-till-moln
UC-serien IIoT Edge Gateways är de första Azure IoT Edge-certifierade Arm-baserade datorerna. Integration av Azure IoT Edge med Moxas IIoT-gateways gynnar användarna, särskilt de som använder Linux-plattformar, på flera sätt. Fördelarna inkluderar säkra fjärranslutningar för att möjliggöra driftsättning på avlägsna platser, anslutningar som låter befintliga brownfield-applikationer dela data med molnet, samt enhetshantering och produktlivslängd. Det senare säkerställer att användare kan driftsätta, skala och underhålla sina IIoT-tillämpningar.

Moxas loT Gateway UC-8100A-ME-T-datorplattform är byggd runt en Cortex-A8-processor och designad för inbäddade applikationer för datainsamling. Den har inbyggda funktioner för fjärrkommunikation och är Microsoft Azure-redo för att underlätta dataöverföring från fältenheter till molnet. Datorn levereras med dubbla RS-232/422/485 seriella portar och dubbla 10/100 Mbps Ethernet-portar, samt ett Mini PCIe-uttag för att stödja mobilmoduler. På grund av dessa flexibla gränssnittsalternativ är denna lilla inbäddade datorn en pålitlig och säker gateway för datainsamling och bearbetning på fältet samt en användbar kommunikationsplattform för många andra storskaliga distributioner. Modeller med bred temperatur och LTE är tillgängliga.

TXOne Networks
Samarbetet mellan Moxa och cybersecurity-företaget Trend Micro introducerar tre nya produkter baserade på Moxas säkerhetsmodell:

• EtherGuard är en säkerhetsenhet med virtuella korrigeringsfunktioner som lindrar riskerna för icke korrigerbara enheter. Intrusion Prevention/Detection Systems erbjuder L7 beteendeattackskydd.
• EtherFire är en säkerhetsenhet med L7 virtuell patchkapacitet, plus att den erbjuder vitlistning, vilket möjliggör finstämd åtkomstkontroll i enheter, tjänster, protokollformat och kontrollkommandon. Dessutom tillåter den segmentering, dvs. trafikstyrning mellan zoner.
• MXSecurity är en industriprogramvara som förbättrar synligheten för kritiska tillgångar, tillåter central hantering av enheter, policys, och virtuell korrigering samt erbjuder händelse- och trafiklarm.

Dessutom kommer Moxa att visa upp sina IIoT-klara modulära styrenheter och I/Os samt omfattande cybersecurity och TSN-lösningar.

Upplev hur Moxa banar väg för industriellt nyskapande i vår monter 231 i hall 9. Våra experter ser fram emot att träffa dig!

www.moxa.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare