www.tillverkning-sverige.com
TWK

TÜV-certifierad PROFIsafe inklinometer

Modellen NBT/S3 PROFIsafe inklinometer från TWK-ELEKTRONIK har nu certifierats av TÜV enligt EN61508 och ISO13849 standarder.

TÜV-certifierad PROFIsafe inklinometer
Inklinometer NBT/S3 SIL2/PLd

Tack vare sitt redundanta sensorsystem och interna övervakningsåtgärder, klassificeras den enligt SIL2 eller PLd. Detta innebär att den kan fungera direkt på ett säkert kontrollsystem. Den tillhandahåller en säker lutningsvinkel med en resolution på 0,01 grader. Versionen som har en mätaxel har ett mätområde på ± 90 grader och passar för alla lutnings- eller rotationsrörelser runt en axel. I sin tur, är den tvåaxliga versionen med ett mätområde på ± 20 grader för båda axlarna, lämplig för planinställning av plattformar och fordon.

Ett VDMA-parameterbibliotek är tillgängligt för nedladdning att beräkna hela säkerhetsfunktionen med hjälp av beräkningsverktyg såsom Sistema. Standardversionen är utrustad med M12-kopplingsdon för försörjningen och för två PROFINET-portar. Det kan därför integreras i det befintliga PROFINET-nätverket i en linjär- eller trädstruktur. Lysdioder för spänningsförsörjning, länk och status, underlättar driftsättning och felsökning. Den levereras med ett robust hölje i aluminium eller rostfritt stål, och kan tillhandahållas med skyddssystem upp till IP69K.

Mer information om våra inklinometrar finns på twk.de/en/products/inclinometers/


TÜV-certifierad PROFIsafe inklinometer

Länk till inklinometer NBT/S3 SIL2: https://www.twk.de/en/products/inclinometers/9291/inclinometer-nbt/s3-sil2/pld?c=21

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare