www.tillverkning-sverige.com
Advantech Embedded-IoT Group

Advantech lanserar det inbäddade systemet med palmstorlek EPC-U2117

Advantech, en ledande inbäddad datorleverantör tillkännager sitt senaste fläktlösa inbäddade system EPC-U2117. Det palmformade systemet använder den senaste Intel® Atom® E3900-processorteknologin för att ge en 30% CPU-prestandaförbättring och en 45% grafisk prestandaökning.

Advantech lanserar det inbäddade systemet med palmstorlek EPC-U2117
EPC-U2117 är designad med dubbla skärmutgångar, flera I / O och breda 12-24 V DC-ingångar som riktar sig till smarta automater, digital skyltning, smart kiosk och mer. EPC-U2117 är kompatibel med Microsoft Windows 10 IoT Enterprise och Linux OS. Vidare har EPC-U2117 Advantechs WISE-PaaS DeviceOn intelligent programvara integrerad för fjärrsystemövervakning och hantering.

Fläktlös och palmformad design med optimerad termisk lösning
EPC-U2117 är ett palmer i metallstorlek som endast mäter 170 x 117 x 52,6 mm för montering som stationär PC, eller via vägg eller DIN-Rail-fäste. Den översta extruderade, passiva värmelösningen i kylflänsen är konstruerad för drift vid -20 ~ 60 ° C. Den integrerar två expansionsplatser inklusive en M.2 för Wi-Fi- eller GPU-modul och en mini-PCIe i full storlek för 3G / LTE-anslutning eller mSATA-lagring. EPC-U2117 reserverar 4 antennöppningar för att stödja trådlös anslutning. Med sin optimerade termiska design och två oberoende tilläggsmoduler för maximal prestanda erbjuder EPC-U2117 den bästa lösningen för utomhus- eller hårda miljöapplikationer och rymdbegränsade applikationer som utomhusautomater, informationssystem för passagerare, digital skyltning, smart kiosk och mer .

Bred strömkälla och dedikerad I / O-design för kiosk och automatisering
EPC-U2117 är det perfekta valet för applikationer som kräver strömförsörjning, eftersom det erbjuder 12V till 24V DC-ingång. Kunder kan direkt använda vårt system från olika strömförsörjning utan extra adaptrar. EPC-U2117 kommer med flera anslutnings- och expansionsalternativ inklusive en RS-232 och en ccTalk. Dessutom gör Intels senaste processor med bättre prestanda den lämplig för smarta automater eller smarta kiosker och digital skyltning. COM-porten kan också anpassas till MDB och RS-422/485 för enhetskontroll och betalningsenhet. Det erbjuder fyra USB 3.0-portar, ett ljuduttag, dubbla gigabit LAN-portar och CANBus för allmän systemkontroll.

WISE-PaaS DeviceOn och Dual Storage för bästa systemtillförlitlighet och säkerhet
EPC-U2117 stöder flera lagringsutrymmen, som inkluderar ombord eMMC upp till 128 GB, mSATA och 2,5 ”SSD / HDD för flexibla lagringsalternativ. Kunder kan installera operativsystem och nyckeldata i eMMC för bästa säkerhetsskydd och tillförlitlighet. Om kunden begär stor lagringskapacitet och hög dataöverföring kan de använda mSATA eller SATA SSD för bättre lagringsprestanda. EPC-U2117 kommer med Advantechs WISE-PaaS DeviceOn-programvara, som erbjuder fjärrhantering, systemövervakning för bättre enhetsprestanda, säkerhet och tillförlitlighet och förutsägbart underhåll. WISE-PaaS stöder också BIOS / FW OTA för att uppgradera systemet och enheterna med senaste firmware för att hålla allt igång vid toppprestanda.

EPC-U2117 Fläktlös och bred temp-support
• Intel® Atom® E3900, serieprocessor; låg effekt, hög prestanda.
• Stöder två gigabit Ethernet och en M.2 och en fullstor miniPCIE-modul för Wi-Fi, 3G / LTE, mSATA-moduler.
• Flera I / O med 4 x USB 3.0-portar, RS-232 (tillval för MDB) och ccTalk (valfritt för RS422 / RS485) -portar för datakommunikation.
• Support Stöd för bred ingångseffekt - 12 ~ 24V DC-ingång för industri och transport.
• Palmstorlek, med utökat temperaturstöd under -20 ~ 60 ° C.
• Stöder Win10 Enterprise 64-bitars, Linux OS.
• Advantech WISE-PaaS / DeviceON SW inbyggd.
• Certifierat med AWS Greengrass & Microsoft Azure IoT Edge.

EPC-U2117 är en Palm-storlek inbäddad systemlösning. Det är tillgängligt nu, för mer information, kontakta ett lokalt försäljningskontor i Advantech eller besök webbplatsen.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare