www.tillverkning-sverige.com
Advantech Embedded-IoT Group

Advantech lanserar 1U Desktop System EPC-T2286

Advantech, ledande leverantör av inbyggda datorlösningar, lanserar sitt senaste nya 1U THIN-barebonesystem med 8:e Gen. Intel® Core™-processorer upp till 65W TDP - EPC-T2286

Advantech lanserar 1U Desktop System EPC-T2286
Detta system stödjer Intel® 8:e generationens Core™ i7/i5/i3-processorer som ger förbättrad prestanda jämfört med tidigare generationer med upp till sex CPU-kärnor och Intels 9:e generationens grafikmotor. EPC-T2286 driver upp till två oberoende manövrerade 60 Hz 4K-skärmar via DisplayPort eller HDMI och stöder vägg/VESA/rackmontering för flexibel och enkel installation.

THIN Design w/Desktop CPU för utrymmesbegränsade tillämpningar
Den kompakta 1U-höjden EPC-T2286 är bara 250 x 44,2 x 225 mm. Den erbjuder den höga bearbetningskapaciteten hos en stationär CPU med upp till sex CPU-kärnor och Intel® 8th Core™ i7/i5/i3 och Pentium/Celeron®-processorer för att leverera hög datorkraft och grafisk prestanda. Intel® H310 Express-chipset stöder Dual4 DDR4 2666MHz-minne (upp till 32 GB) i två SODIMM-platser. Funktionerna inkluderar integrerad Intel® Gen 9-grafik (Display Port, HDMI), trippel gigabit Ethernet w/EtherCAT-kapacitet, 6 x seriella portar (2x RS-232/422/485 med BOM-alternativ) och ESD nivå 4-skyddskrav. Alla dessa funktioner gör EPC-T2286 väl lämpad för skåp- eller automationstillämpningar som behöver ett kompakt 1U höjdchassi.

Lätt att installera, ansluta och underhålla
1U THIN EPC-T2286 erbjuder olika monteringssatser för installation i olika skåp och utrymmen för att uppfylla krav på skåp- eller automationstillämpningar. EPC-T2286 har 6 x COM-portar, 8 x USB-portar, DP och HDMI som gör det enkelt att ansluta till RFID-läsare, termiska skrivare, Key PAD, pekskärmar, 4k-skärmar och så vidare. SI- eller verktygsmaskinbyggare kan enkelt integrera hela systemet och förkorta tiden till marknaden. Dessutom erbjuder ESD-nivå 4-desigen (kontakt 8kv och air 15kv) bättre ESD-skydd för automationstillämpningar som arbetar i hårda miljöer. EPC-T2286 är ett modulsystem och ger enkelt underhåll i fältet.

Fjärrhantering och övervakning för IoT-tillämpningar
En viktig fördel med EPC-T2286 är att den är utrustad med Advantechs WISE-PaaS/DeviceOn-mjukvarulösning som är utformad för att förenkla IoT-integration. WISE-PaaS/DeviceOn är en mjukvaruplattform för IoT-enhetshantering som inkluderar fjärrenhet, övervakning, kontroll, evenemangshantering, systemhantering och mjukvaruuppdatering. WISE-PaaS/DeviceOn hjälper inte bara till att skapa nya webbtjänster utan hjälper också till att integrera funktioner och data med sina kraftfulla hanteringsverktyg. WISE-PaaS förbättrar starkt anslutningen för hårdvara, programvara, enheter och sensorer och hjälper kunderna att omvandla sin verksamhet till att inkludera IoT-molntjänster.

EPC-T2286 Dsktop System-funktioner:
- THIN design endast 1U i höjd
- De senaste 8:e generationens Intel® Core™ i Pentium/ Celeron-processorer upp till 65W TDP
- Intel® Gfx stöder DX11.1, OpenCL 2.1, OpenGL 5.0.
- Stöder dubbla displayer: HDMI1.4, DisplayPort1.2
- Snabb, enkel installation av ytterligare kringutrustning
- ESD-nivå 4-skydd
- Stöder vägg/VESA/rackmonteringssats
- DC-uttag med låsbar typ

EPC-T2286-serien finns att beställa nu. För mer information, vänligen kontakta ett lokalt försäljningskontor i Advantech eller besök www.advantech.eu

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare