www.tillverkning-sverige.com
EPLAN

Haluk Menderes – Eplans nye Försäljningsdirektör och Marknadschef

En ny medlem har anslutit sig till styrelsen för Eplan Software & Service. Som efterträdare till Hans Hässig är Haluk Menderes sedan 1 juli 2011 vd för Eplans Försäljning & Marknadsföring. Tillsammans med Maximilian Brandl, ordförande i Ledningsgruppen, kommer han att påverka framtiden för tekniska lösningar.

Haluk Menderes – Eplans nye Försäljningsdirektör och Marknadschef
- Jag ser verkligen fram emot denna uppgift, säger Haluk Menderes. Eplans styrka i innovationer och oräkneliga möjligheter på den internationella marknaden är en stor utmaning för mig.

Menderes uttalade mål är att utveckla Eplans marknadsledning på internationell nivå samt att öka marknadsdelarna inom den globala industriella miljön. Han är övertygad:
- Vi kan på lång sikt optimera kundernas processer med våra tekniska lösningar, vilket ökar deras produktivitet och samtidigt stödjer innovationer.

Haluk Menderes kommer närmast från posten som verkställande direktör inom försäljning och marknad för ESI-Group. Hans långa erfarenhet inom branschen med lösningar av programvara och professionella tjänster – särskilt för simulerade och virtuella prototyper – erbjuder många möjligheter för expansion av Eplans verksamhet. Ansvarsområden vid ESI, MSC Software och Marc Analysis Research Corporation, hade alla en internationell inriktning. Det är Menderes avsikt att intensivt driva Eplans globala expansion.

Menderes har tillbringat många år inom CAEs tekniska avdelning vid MBB och IABG (tyska flygindustrin) som flyg- och rymdingenjör. Han har kunskap om ett flertal branscher - från klassisk design till högsta ledningsnivå.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare